Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Repka BiH

198 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.06.2014. u 00:18

Ja ne vjerujem da je slucajno ostao ukljucen
Ja bi brinuo o tome sta cu sutra da jedem, a ne o sugavoj reprezentaciji od koje niko nema nista.
pura je napisao/la:
Ja bi brinuo o tome sta cu sutra da jedem, a ne o sugavoj reprezentaciji od koje niko nema nista.
Ti isti šugavi reprezentativci su velikim dijelom ujedinili ovu raspadnutu državu, ali zbog takvih poput tebe, to nikad neće biti izvodivo 
liaar je napisao/la:
Ti isti šugavi reprezentativci su velikim dijelom ujedinili ovu raspadnutu državu, ali zbog takvih poput tebe, to nikad neće biti izvodivo 
Brate moj, boli njih ku**c za BiH. Svi oni bi igrali za reprezentacija drzava u kojima su rodjeni da mogu. Ovakvih kao ja, ljudi koje ne puse price o patriotizmu i tim sranjima? Koga su ujedinili? U Banja Luci ne postoji zastava BiH, ne gleda se utakmica BiH na svijetskom. O cemu pricas? Je li ti jos uvjek vjerujes u zlatne kasike i to da se mi na balkanu mrzimo zbog nekih gluposti koje nam prodaju? Procitaj sine malo i onda se javi da popricamo.
A znao sam da je opet neki belaj i svadja bila.Igramo protiv argentine ko nikad u zivotu,ne mogu nam nista,dodjemo zatim protiv nigerije skroz druga ekipa,pola igraca hoda po terenu(isto kao i nedavno u kvalifikacijama).J**o majku jesmo napacen narod,pa zar nisu u stanju da prevazidju sve te probleme,pa na svjetsko su otisli po prvi put u zivotu i gledaj sta se opet desava.Ako je ovo istina,nek ih stid bude.
Pa odavno se zna da spahic vodi ovu reprezentaciju i on odlucuje ko ce igrat i tako,sa ovim nista novo.A sto nas je prodo na svakoj vaznoj utakmici,je**m mu sestru milu,a da mu nema repke ne bi on zaigro nidje jer je karina igrac velika,zato molim boga da dodje neki stranac trener koji ce sredit te prijateljske odnose u reprezentaciji,i koji ce gledat ko je zasluzio da igra a ne ko je zvjezda i tako to...
Pape nema muda ,e svaka ti cast prvi put da si nesto pametno rek'o Velide

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.