Eh ovako mobitel mi je se bio pokvario sto sam bio postao temu davno.I odnesem ga na servis i kazu da ce biti gotov.I prosle su 3 sedmice.I jutros su zvali da je gotov.Stari ode po njeg i dadnu mu mobitel od neke zene.Onaj moj nisu ni napravili.Eh sad da li bi mogli tuzit taj servis ili traziti novi mobitel?
Diskusija
Servis problem
82 pregleda · 6 odgovora · otvorena 24.06.2014. u 20:34
Pa zovneš ih, rekneš im da to nije tvoj mob, da ti poprave tvoj inače ćeš ih tužiti, i naravno ako ti ne vrate tvoj mob tuži ih jašta ćeš
iDentity je napisao/la:
Pa zovneš ih, rekneš im da to nije tvoj mob, da ti poprave tvoj inače ćeš ih tužiti, i naravno ako ti ne vrate tvoj mob tuži ih jašta ćeš
Traži svoj nazad
nemoj bit budala... dadni im to govno što su ti dali i to je to, zar ne podpišeš pogodbu kad odneseš nešto na servis?
nemoj bit budala... dadni im to govno što su ti dali i to je to, zar ne podpišeš pogodbu kad odneseš nešto na servis?
t45ra je napisao/la:
Traži svoj nazad
A necu vratit ovo govno što sam dobio dok mi ne dadnu moj.
Biggy99 je napisao/la:
Ma nemam pojma stari odnjeo.
t45ra je napisao/la:
Nema tog zakona koji bi dozvoljavo da ti neko otuđi telefon, otiđi na servis sa ocem. Kaži da želiš svoj telefon nazad da ćeš ga negdje na drugom mjestu popravit a njima taj krš vrati.
Pa cu ja svoj nositi kome 2. na servis.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.