Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Servis problem

82 pregleda · 6 odgovora · otvorena 24.06.2014. u 20:34

Eh ovako mobitel mi je se bio pokvario sto sam bio postao temu davno.I odnesem ga na servis i kazu da ce biti gotov.I prosle su 3 sedmice.I jutros su zvali da je gotov.Stari ode po njeg i dadnu mu mobitel od neke zene.Onaj moj nisu ni napravili.Eh sad da li bi mogli tuzit taj servis ili traziti novi mobitel?
Pa zovneš ih, rekneš im da to nije tvoj mob, da ti poprave tvoj inače ćeš ih tužiti, i naravno ako ti ne vrate tvoj mob tuži ih jašta ćeš 
iDentity je napisao/la:
Pa zovneš ih, rekneš im da to nije tvoj mob, da ti poprave tvoj inače ćeš ih tužiti, i naravno ako ti ne vrate tvoj mob tuži ih jašta ćeš ;)
A u Hr ti je ko neki "zakon" ako mobitel bude duze od 3-4 sedmice dadnu ti novi.Pa tako morat' ce mi dat' novi ha ja
Traži svoj nazad  nemoj bit budala... dadni im to govno što su ti dali i to je to, zar ne podpišeš pogodbu kad odneseš nešto na servis?
t45ra je napisao/la:
Traži svoj nazad ;) nemoj bit budala... dadni im to govno što su ti dali i to je to, zar ne podpišeš pogodbu kad odneseš nešto na servis?
Ma nemam pojma stari odnjeo.
A necu vratit ovo govno što sam dobio dok mi ne dadnu moj.
Biggy99 je napisao/la:
Ma nemam pojma stari odnjeo.
A necu vratit ovo govno što sam dobio dok mi ne dadnu moj.
Nema tog zakona koji bi dozvoljavo da ti neko otuđi telefon, otiđi na servis sa ocem. Kaži da želiš svoj telefon nazad da ćeš ga negdje na drugom mjestu popravit a njima taj krš vrati. 
t45ra je napisao/la:
Nema tog zakona koji bi dozvoljavo da ti neko otuđi telefon, otiđi na servis sa ocem. Kaži da želiš svoj telefon nazad da ćeš ga negdje na drugom mjestu popravit a njima taj krš vrati. ;)
Ma kad oni meni dadnu moj ja cu njima ovaj i to je to.
Pa cu ja svoj nositi kome 2. na servis.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.