Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

drugovi pomagajte al bez glupih postova

482 pregleda · 10 odgovora · otvorena 06.08.2004. u 02:51

DAJ NEKO, MOLIM VAS CELOKUPNO OBJASNJENJE DA SE KONEKTUJEM NA BNET!!!!
AL ONO BRATE DO DETALJA!!!
MALO SAM JA POGLUP, NEMOJTE ZAMERITI!!
Moras imati najnoviju verziju Warcrafta ( Reign Of Chaos + The Frozen Throne 1.16 + 2 Originalna CD Keya. ) Ako nemas dva originalna keya onda mozes na servere kao sto su karamba i jos tamo neki koji suxaju i puni su cheatera

Ako imas ono gore sve navedeno onda ti nece biti problem kliknuti na "Battle.net" kad udjes u igru (TFT). Fino izaberes server na kojemu ces igrati (npr. Northrend (Europe)) kliknes OK, onda kad se konektujes na server napravis svoj account na kojemu ces nabijati score i onda udjes na neki kanal i to je to!
vama samo trebaju original cd keyevi
ostalo sve ide samo od sebe.
kad nabavite cd keyeve, reinstalirate igru, upisete ih gdje treba. Onda fino pokrenete WC3 ( naravno, morate biti konektovani na internet ) i kliknete na B.Net
nista ne morate cackat servere jer je Europa izabrana po defaultu. Dakle samo kliknes Battle.net
on skine patch ( koji je oko 30 MB ) i spoji vas. Dobijete obrazac da kreirate sebi account i kad ga popunite, spremni ste za akciju .
a Jel original cd key upisme kada trazi kada instaliram warcraft. I moze li da se prvo instalira 1.07 i unese cd key pa onda da instaliram patch na 1.16
Mozes i da zamjenis kljuc preko keychanger-a! To ti je mnogo brze nego da instaliras igru ponovo!!! I trba ti 1.16 verzija!

I kakav patch na 1.16!!! Najbolje vam je da uradite sto vam je seYo objasnio!!!
Evo zavrsio sam sa ovim napravio sam sve uz vasu pomoc hvala svima duznik sam vam ))
poz
E brate ti na battle.net nemozes igrati bez Originalnog CD-Key-a pa zato narucis is USA ili neke EU zemlje i igrash na battle.net ali ako hoces da igrash mozes da igrash sa Rusima sa CRACK-om no Cd crack download www.n4s-cs.net.....
A gdje se moze nabaviti jedan orginalan CD Keya? ili Kupiti?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.