Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sheep Quest

146 pregleda · 9 odgovora · otvorena 21.06.2014. u 19:43

2001 godište? rolf
Brate uci geografiju,historiju dobij malo obrazovanja,bacaj ga 3 put dnevno,vadi lopte ispod auta.
Bice vremena za MC.
medical je napisao/la:
Brate uci geografiju,historiju dobij malo obrazovanja,bacaj ga 3 put dnevno,vadi lopte ispod auta.
Bice vremena za MC.
HAHAHAHAHAHHAHHAHHAAH koji si ti kralj     
"vadi lopte ispod auta" HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Što ste puni kompleksa? Samo vas eto to pitam. On ima 13 godina ako niste znali, znači skoro srednja škola. Ja vas molim da se malo spustite na zemlju prije nego gagovi, banovi budu sijevali. Tjerate raju sa foruma bez potrebe  

Ako se pravite pametni, zašto većina od vas nije održala u životu vaše gaming kanale na jutjubu? Nemojte prosipati bezveze tu neku negativnu energiju na momka koji vam ništa nije skrivio.
Elysium je napisao/la:
Što ste puni kompleksa? Samo vas eto to pitam. On ima 13 godina ako niste znali, znači skoro srednja škola. Ja vas molim da se malo spustite na zemlju prije nego gagovi, banovi budu sijevali. Tjerate raju sa foruma bez potrebe  :r

Ako se pravite pametni, zašto većina od vas nije održala u životu vaše gaming kanale na jutjubu? Nemojte prosipati bezveze tu neku negativnu energiju na momka koji vam ništa nije skrivio.
Ne slazem se sa vecim dijelom tvog posta osim:

zašto većina od vas nije održala u životu vaše gaming kanale na jutjubu

Znaci stvarno djecaku svaka cast za kanal vidim i partnerstvo ima.Keep it good :)
Elysium je napisao/la:
Što ste puni kompleksa? Samo vas eto to pitam. On ima 13 godina ako niste znali, znači skoro srednja škola. Ja vas molim da se malo spustite na zemlju prije nego gagovi, banovi budu sijevali. Tjerate raju sa foruma bez potrebe  

elizijum glas razuma.
Elysium slažem se s tobom,bolje im nabij šamare nego što spamuju da klinac misli da mu video nevalja i da je još mali za to,pa šta,i ja sam snimio 2,3 tutorijala o minecraftu pa mi niko ništa ne kaže a ovom dječaku bi se trebali oprostit,možda je i zreliji od njih za igrice,nisu oni sudije da određuju ,,ajde mali bježi napolje se igraj s djecom,, mora i on malo programirat jebote ako ćemo tako.Odlično snimaš samo dalje nastavi zaboravi ove spamere podržavam te. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.