Jel ja mogu seed-at neki torent koji nema seedera znac ne mogu ga skinuti a nema nigde drugo naso 20 linkova nigde nema seedera pa jel mogu ja to seed-at pa tek onda da ga skinem?
Diskusija
seed torent
189 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.06.2014. u 23:34
Kako ces sidat kad ga nemas na kompu
ne lol
Kratko i jasno to nije moguće. Mora postojati source odakle će protok podataka krenuti, gornji post objasnio fino. Znači moraš imati na disku nešto da bi bio u mogućnosti to seedat. 0 seedera download nije moguć simple.
Elysium je napisao/la:
Kratko i jasno to nije moguće. Mora postojati source odakle će protok podataka krenuti, gornji post objasnio fino. Znači moraš imati na disku nešto da bi bio u mogućnosti to seedat. 0 seedera download nije moguć simple.
pro129 je napisao/la:
Ok.Zasto onda nema na nekim torentima tih seedera,udjem ima par komentara thanks a pogledam 0 seedera i 0 leechera negde i 1 leecher.Da li je nekada bilo tih seedera pa se izgubili i zasto se izgube,kontam da mozda ako se dugo ne skida taj fajl da se smanjuju seederi ali zasto se smanjuju cemu steti to pa se smanjuju?Zasto nije kao na ostalim sajtovima da mozes uvek skinuti da ne zavisi od seedera.
File hosting je nešto drugo što ti želiš, dokle god je na serveru nešto može se skinuti, međutim torrenti rade na drugačiji mehanizam. Zato se i stvara problem kada niko ne želi seedati.
Moguc je i bez seeder-a ako ima dobre trackere tako da pokusaj
pro129 je napisao/la:
Ok.Zasto onda nema na nekim torentima tih seedera,udjem ima par komentara thanks a pogledam 0 seedera i 0 leechera negde i 1 leecher.Da li je nekada bilo tih seedera pa se izgubili i zasto se izgube,kontam da mozda ako se dugo ne skida taj fajl da se smanjuju seederi ali zasto se smanjuju cemu steti to pa se smanjuju?Zasto nije kao na ostalim sajtovima da mozes uvek skinuti da ne zavisi od seedera.
sNiiz je napisao/la:
najjednostavnije ti objašnjenje za seedanje ti je kada ostaviš torrent upaljen i nakon što ga downloaduješ (mislim da je to seedanje). Kontam da naše seedanje i nema nekog velikog efekta ali likovi po svijetu imaju dosta veće upload brzine.
GB sa 220kB/s u zadnjih godinu dana
to je vjerovatno mrtav torent, najbolje ti je da nađeš drugi..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.