Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Da li je u redu ?

150 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.06.2014. u 10:06

Da li je ovo u redu, da mi je Windows folder težak ovoliko :

Kod mene iznosi 17,5GB. Očisti sa nekim od cleanera, defragmet disc i to kera 

Dakle nije uredu 
Pravilo broj 1:

> Ne diraj WINDOWS Folder. Sve stvari koje su bitne i koje drže sistem na nogama su tu. Ni u koga ne može biti ista količina podataka u WINDOWS folderu te zavisi od sistema do sistema, i instaliranih updejtova, fixeva i šta ti ja znam.

Oficijelni rekvajrment od Microsofta za 32bitni Windows 7 je 16GB prostora, dok za 64bitni Windows 7 20GB prostora. Tako da ne vidim potrebu da brineš da li je nešto okej ili nije.

Jedino ako nemaš dovoljno prostora na disku može stvarati problem, ali opet diskovi su pravo jeftini u datum trenutku.
Ja mislim da je sve uredu. Kod mene 19.6 GB zauzima folder.
mnogo je zukrija u zadnjih par dana, koristi heptanonee sve je ok
Elysium je napisao/la:
Pravilo broj 1:

> Ne diraj WINDOWS Folder. Sve stvari koje su bitne i koje drže sistem na nogama su tu. Ni u koga ne može biti ista količina podataka u WINDOWS folderu te zavisi od sistema do sistema, i instaliranih updejtova, fixeva i šta ti ja znam.

Oficijelni rekvajrment od Microsofta za 32bitni Windows 7 je 16GB prostora, dok za 64bitni Windows 7 20GB prostora. Tako da ne vidim potrebu da brineš da li je nešto okej ili nije.

Jedino ako nemaš dovoljno prostora na disku može stvarati problem, ali opet diskovi su pravo jeftini u datum trenutku.
Diskovi u našim prodavnicama nisu jeftini. Jedan WD 500 GB košta 115 KM (plus) / 120 KM (imtec) / 95 KM (pik).

Možda se ne čini skupo, al kad uporediš gore navedene brojke sa onima sa ebaya, skontat ćeš da što ovdje uzmeš jedan od 500 GB, na zapadu možeš uzet dva od 1 TB.
Elysium je napisao/la:
Pravilo broj 1:

Pa znači okej je ovo, jer je kod mene W7 x64, tako da ne odskače ništa posebno. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.