Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

GAMERS.ba PUB

223 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.06.2014. u 15:35

GAMERS.ba PUB 176.57.188.22:27015

ajmo ko provede vise od 40 minuta na serveru dobija bodove pozzz
Rješenje
http://pokit.org/get/?b1a97cff8b3fcce166be9a1466c88843.jpg

bobe vamo 

Što se lilu-a tiče, dobar je momak ali se previše ufuro u "admina" treba se malo relaxirat pomocu yoge, meditacije itd i sve super.
mislite sta hocete ne interesuje me vas problem ,znaci srw je star 6,7 dana ,par redovnih igraca i malo admina mi boostamo dovodimo igrace i admine nece nas niko sjebavati tako jer cu mu naravno zavalit ban ..
s merakom ..

ako vam to ne odgovara ,vjerujem ima administracija zalite se nek skidaju admina il neke mjere koje hoce ,njihova stvar naravno ..
LiLu je napisao/la:
mislite sta hocete ne interesuje me vas problem ,znaci srw je star 6,7 dana ,par redovnih igraca i malo admina mi boostamo dovodimo igrace i admine nece nas niko sjebavati tako jer cu mu naravno zavalit ban ..
s merakom ..

ako vam to ne odgovara ,vjerujem ima administracija zalite se nek skidaju admina il neke mjere koje hoce ,njihova stvar naravno ..
Budi malo kulturniji , time nista neces postici 

Lijepo je da vase rasprave i sve ostale ostavite za FB grupu , jer ovde komentarisu ljudi koji nikad nisu usli na server.

S tih tvojih "24" budi primjer a ne nesto drugo.

Lijep pozdrav.
LiLu je napisao/la:
s merakom ..

Taj tvoj trud ti nedaje za pravo da provodiš diktaturu na serveru, nemožeš dati nekom ban zbog toga što vam se mišljenja ne poklapaju. Ima pravo reći šta hoće, a u gore navedenom je u pravu poprilično. Prema tome nije postojao razlog da banuješ igrača. Nek ti ovo bude opomena i s ovim čemo završit.Ako si admin na serveru ne znači da možeš raditi šta hoćeš, i za vas postoje neka pravila koja morate poštivati i provoditi. O tome će vas halidoni obavjestiti!!
LiLu je napisao/la:
s merakom ..

Kako si dobio admina matere ti?

Postova 0 na g.ba si tek ušo ko'lko vidim, misliš da si bog ako imaš običnog admina? o.O Uz dužno poštovanje al' NEAŠ TI POJMA!

Čuj 1boost je admin? Pa nije ti ovo neki tvoj server iz te tvoje vukojebine. A gamers.ba ti nije neki forumotion!
Ja sa svojim mišljenjem na serveru nikoga nisam vrijeđao .. Samo ne želim da se desi nešto što se desilo sa nekim serverima koje znam..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.