Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Telemach pitanje

124 pregleda · 9 odgovora · otvorena 01.06.2014. u 18:12

Pozdrav, evo ovih dana kopaju cestu ova fina gospoda iz telemacha i za mjesec dana bi trebali biti ispred moje kuće.
Trenutno koristim pincom (spinweb se sada zove ja mislim) od 2mbps a mislim se prebacit na ovaj paket (dole ću navesti koji). E sada što mene brine jest ping, prijatelj me mori sa pričom kako Telemach ne može nikako biti bolji od HT Mostara što se tiče pinga i da će mi ping neće biti ispod 80, dok je u ht-u od 40-60 u najgorem slučaju. Ima li istine u toj priči i kakva su vaša iskustva?

Za koje servere te ping zanima?

Uglavnom, da ti odgovorim pošto nemam vremena da čekam. Imam telemach i paket neki od oko 18-20mbps (znači slabiji je mnogo od tog tvog sa reklame). Na kgb serverima (ako misliš na cs 1.6 ping iznosi oko 20-25), dok ping na njemačkim serverima iznosi 40-45. Na ruskim serverima 80, dok na serverima iz Amerike ping iznosi 120.

Battlefield škola 
KGB serveri ping moze biti manji od 20, a maximalno 50 da bude.

Prosjek ti je uglavnom oko 40 hajmo reci. Koristim Telemach i nmg se pozalit
orochi je napisao/la:
Za koje servere te ping zanima?

Uglavnom, da ti odgovorim pošto nemam vremena da čekam. Imam telemach i paket neki od oko 18-20mbps (znači slabiji je mnogo od tog tvog sa reklame). Na kgb serverima (ako misliš na cs 1.6 ping iznosi oko 20-25), dok ping na njemačkim serverima iznosi 40-45. Na ruskim serverima 80, dok na serverima iz Amerike ping iznosi 120.

Battlefield škola :D
Mislim općenito, za gaming me zanima (cs:go, lol, dota2, bf3, itd).
Mc_Johnny je napisao/la:
Mislim općenito, za gaming me zanima (cs:go, lol, dota2, bf3, itd).
Na KGB-ovim serverima ti vrti oko 15-20, dok na ovom lite oko 40-50. Na ovim skroz dalekim do 100.
Druze upload 4mb/s i pitas se kakav ce biti ping, pogotovo na nasim serverima 
Kad na ovom cemeru od 0.5mb/s moze bit 30-40 sto na tvom ne bi mogao biti "barem" isti ? 
Koristim trio grande family.U cs:go mi je ping oko 45 a na kompjuteru mi nije veza kablom nego preko wirlessa .Evo koristim ga skoro 2 mj. i nikad nisam imao problema s internetom.Mislim da nećeš imati problem s pingom u igricama.
daj ba nmg vjerovat da za te pare imas sve to, u RS jbt za 55KM imas telefon, net od 455kb/s -50kb/s i iptv od nekih 150kanala, ovo nije normalno koliko kradu, uzet onu zolju i udri po zgradi mtel-a
noisewave je napisao/la:
daj ba nmg vjerovat da za te pare imas sve to, u RS jbt za 55KM imas telefon, net od 455kb/s -50kb/s i iptv od nekih 150kanala, ovo nije normalno koliko kradu, uzet onu zolju i udri po zgradi mtel-a
M:Tel - Imate prijatelja
Ja plaćam toliko mojutv a imam 5mbps down/~0,5up, ping će ti bit ok, ne brini se za to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.