Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bluetooth problem na laptopu

56 pregleda · 6 odgovora · otvorena 31.05.2014. u 21:43

Eh ovako jaran mi ima laptop asus x50Vseries i kada hoce sa mobitela preko bluetootha pebaci slike na laptop,ne moze naci bluetooth od laptopa.Pa ako ko zna kako da to rijesi.
Americaaa je napisao/la:
Nek poveze kablom, koji se dzavo petlja bluetooth-om..
Problem je što nema kabla hahaha
Nek slike preko fona uploaduje na facebook, i sa facebooka nek skine sa laptopom  i može stavit da samo on vidi te slike.

Inače :

I nek ode na svoj telefon i nek se poveže sa kompjuterom, ima tamo na telefonu u bluetooth opcijama da se konektuje sa kompjuterom i ako nije stavio da mu je bluetooth vidljiv nek stavi da je vidljiv...

Onda će dobit neki kod to nek samo potvrdi i to je to...

I tada može da šalje slike:

I dalje mu se sve samo kaže!
t45ra je napisao/la:
Nek slike preko fona uploaduje na facebook, i sa facebooka nek skine sa laptopom ;) i može stavit da samo on vidi te slike.

Inače :

I nek ode na svoj telefon i nek se poveže sa kompjuterom, ima tamo na telefonu u bluetooth opcijama da se konektuje sa kompjuterom i ako nije stavio da mu je bluetooth vidljiv nek stavi da je vidljiv...

Onda će dobit neki kod to nek samo potvrdi i to je to...

I tada može da šalje slike:

I dalje mu se sve samo kaže!
MA govorio sam mu i ja za to al on je u Austriji pa su svi wifi zakljucani.Evo ovo ce mu pomoci 100% sto si napiso
Biggy99 je napisao/la:
MA govorio sam mu i ja za to al on je u Austriji pa su svi wifi zakljucani.Evo ovo ce mu pomoci 100% sto si napiso
Nek mu je sa srećom... 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.