Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Grafika problem

122 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.05.2014. u 01:04

Zdravo radni narode, malo sam u skripcu s vremenom a imam ogroman problem ...

imam MSI B75MA-E31 i ona radi odlicno na integrisanoj grafickoj , uzeo sam hd 4850 i kad je stavim nema slike, ne baca sliku nikako ... pokusavao sam sa jos 2 grafike ali opet nista ... graficka je ispravna , i radi odlicno u drugom racunaru   jel moguce da je slot neipsravan na novoj maticnoj ? 
Pokusaj izvaditi Bios bateriju na 5-10 minuta pa je vrati, Bios ce ti se defaultirati i ucitati hardware nanovo.
brick je napisao/la:
Pokusaj izvaditi Bios bateriju na 5-10 minuta pa je vrati, Bios ce ti se defaultirati i ucitati hardware nanovo.
Pomagalo mi je isto 2-3 puta jer mi zbog necega nije prepoznavalo na prošloj maticnoj slot. Jesi probao tu graficku u drugom racunaru za svaki slucaj?
NOXA je napisao/la:
Pomagalo mi je isto 2-3 puta jer mi zbog necega nije prepoznavalo na prošloj maticnoj slot. Jesi probao tu graficku u drugom racunaru za svaki slucaj?
meni nije pomoglo ... probavao sam 3 graficke koje sam vadio iz racunara tako da graficke nisu problem ...
Demonijak je napisao/la:
meni nije pomoglo ... probavao sam 3 graficke koje sam vadio iz racunara tako da graficke nisu problem ...
Malo glupo, ali probaj isključiti sve kablove od napajanja, izvadit bios bateriju, i ostavit tako par minuta. Meni se to dešavalo kad prebacim sa vga na dvi, i ovo je riješilo problem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.