Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ekskurzija,vasa iskustva

1.300 pregleda · 12 odgovora · otvorena 27.05.2014. u 23:13

Vasa iskustva sa ekskurzije
Moze li se prenjeti alkohol i cigarete,mi idemo u Italiju pa ako neko ima iskustva u tome nek napise
Ja sam ti brate jucer dosao sa ekskurzije bio sam u pragu austrij mađarskoj ako hoces iz bosne nesto da iznosis nemoj tamo je sve jeftinije nemam 18 godina ali boli njih briga ba njima je do profita ja sam bio kupio 4 češke pive 5 Monster energy-a i ono lizalo sa marihuanom.
Mene nije ni pitala ni za godine ni nista nego mi rekla cjenu i ja strpo u ruksak da nastavnici ne vide.
Meni je bio dobar vodic i znao je da sam kupovao i on mi je pomagao tako sto je on stavljao u svoj ruksak pive i ostalo xD

Ugl provedi se dobro slikaj ti i zgrade građevine i nemoj bit sad ofiran kosto su moji drugovi popili energy i glumili da su pijani i izmisljali neke duhove..
Joj ovih moralista pun racku. Svako ima pravo da radi sa svojim tijelom šta hoće, on će snosit posljedice. Po meni je najisplativije fišeke pušit čitavu ekskurziju. Neće ti bit loše kao s alkoholom i samo cirkuz zajebancija.  
Americaaa je napisao/la:
Ja sam ti brate jucer dosao sa ekskurzije bio sam u pragu austrij mađarskoj ako hoces iz bosne nesto da iznosis nemoj tamo je sve jeftinije nemam 18 godina ali boli njih briga ba njima je do profita ja sam bio kupio 4 češke pive 5 Monster energy-a i ono lizalo sa marihuanom.
Mene nije ni pitala ni za godine ni nista nego mi rekla cjenu i ja strpo u ruksak da nastavnici ne vide.
Meni je bio dobar vodic i znao je da sam kupovao i on mi je pomagao tako sto je on stavljao u svoj ruksak pive i ostalo xD

Ugl provedi se dobro slikaj ti i zgrade građevine i nemoj bit sad ofiran kosto su moji drugovi popili energy i glumili da su pijani i izmisljali neke duhove..
Popili energy i glumili da su p'jani, lmao  
Kada smo mi isli dobro je bilo.Nasa je ruta bila Verona,San Marino,Rimini i kada smo se vracali Venecija.
Hotel katastrofa jeli smo makarone citavo vrijeme neki fazon modernog logora,tamo smo pofino placali staklenu flasu kisele.
Ako je isti sve fazon ici cete u diskoteku "Life" nemoj da se dole zalecete klempiraju konobari to sam tek kasno skontao ali sta ces tad mlad-lud nisam razmisljao kako stvari stoje  
Sto se tice Verone idete ispod balkona Romea i Julije i gledate koloseum.San Marino je dobar sa cijenama koliko se sjecam ima onih ulicnih standova moze se naci nekih zanimljivih stvari.I da napomenem ako ima nekih losijih plivaca nemoj da se zezaju u Riminiju jer je obala malo cudna ima je 10m pa odma uletite u dubinu od 20m pa opet dodje obala 10m pa opet nestane ^^
I cuvajte pare za Veneciju tamo ce vam trebati a nije toliko jeftina,mi smo ko budale trosili pare na one boxere,leptirove u mom slucaju ja sam kupio "buzdovan" sto nose vitezovi (kugla sa siljcima na lancu) ko da je mracno doba ne znam sta sam razmisljao.Da smo otopili svo to zeljezo sto smo imali mogli smo par tenkova napraviti zato nam je guravo bilo u autobusu sto se tice hrane i vode 

Uglavnom moj najveci savjet CUVAJ PARE.

I da u "Life-u" pazi ima nastranih momaka zato oprezno  
iNDiGODECA6aCULA je napisao/la:
čuj tjestenina, pašteta ftw !
A hljeb ko cigla oca mi  
ponesite rum plocica bice vam vrh 
Nemoj da vas ko skonta da cete nositi granje i pive tamo, pa necete ni otici kao ni moja skola sto nije otisla.
Osobe koje daju savjete da se na ekskurzijama ne pije, ne puši, ne drogira, očigledno na ovoj temi nemaju šta tražiti. Nismo cool. Ispali smo iz fazona. Glupi smo. Roditelji nas nisu ničemu naučili.

Što se teme tiče, pravilo za litar pića i šteku cigareta važi za punoljetne osobe. Dakle, po zakonu. Obzirom da rijetko ko to poštuje, upitaj nastavnika da ti to prenese. Baš me zanima reakcija .

Vaša generacija je puno "modernija" od naše. Ako hoćete da prenesete, skontaćete već nešto. Pametni ste . Makar gurali u tjelesne otvore.
Ja sam bio u Pragu,Budimpešti,Dresdenu,Bratislavi,Beču i svugdje sam uzimao 2,3 piva.Sad u Italiji ne znam, al sam ja pive stavljao u 2 ruksaka i iznad sjedišta, niko mi nije pregledao na granici.

EDIT: Samo nas je u Beču pitala koliko imamo godina i da joj damo pasoš, rekli smo da nemamo pasoš i da imamo 17 godina i pustila nas je
Po zakonu možeš prenijeti 1l žestokog pića i 1 šteku cigareta, i da pregleda imaš pravo na to, tako da 
Murloc je napisao/la:
Popili energy i glumili da su p'jani, lmao  :D
Kod nas se i nastavnici napili, mene moj razrednik bio uhvatio navecer kod drugarice i mi mu poceli pricat na engleskom i lik samo izaso.. xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.