Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Guild Wars 2

73 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.05.2014. u 21:47

Evo mislim se dal da kupim guild wars 2 cd i krenem igrat.
Svidja mi se sto je f2p,ali neznam koliko nasih ljudi igra to i kakva je igrivost.Mislio sam wow kupit,al mi se nesvidja mjesecno placat posto nisam neki hardcore gamer...igra li ko gw2 pa da mi malo kaze jel se isplati uzimat?
Objasni "Svidja mi se sto je f2p" , ne kontam -.-

I slabi ti nasih igra GW2
Mageizzy je napisao/la:
Objasni "Svidja mi se sto je f2p" , ne kontam -.-

I slabi ti nasih igra GW2
kupis cd i nemoras placat mjesecnu pretplatu kao u wow-u
djChristian je napisao/la:
kupis cd i nemoras placat mjesecnu pretplatu kao u wow-u
onda nije f2p -.- ... kupis da bi mogao igrat

I ne bi ti preporucio tu igru. Radije igraj The Elder Scroll Online
Nemoj misliti da ako se igra mora kupiti da znaci da je predobra posebno kod MMO-a.

Moje preporuke
Talisman (f2p)
Metin2 (f2p)
TERA(f2p)
medical je napisao/la:
Nemoj misliti da ako se igra mora kupiti da znaci da je predobra posebno kod MMO-a.

Moje preporuke
Talisman (f2p)
Metin2 (f2p)
TERA(f2p)
A jesi našao igru koju ces mu preporuciti..Metin 2 ?     

Neznam stvarno sta ima posebno na toj igri? Jel dobro to da moraš lutati od mape do mape i po 20 minuta kako bi rjesio jedan quest? Jel dobro to kad ti se puni exp bar,da ti on bude do pola popunjen i da ti nedostaje questova da ga napunis,pa moras tamo nekakve divlje životinje ganjat -.- ,Odkako je izašao Metin2 ( a to je jako davno bilo),grafika se nije promjenila,gameplay ostao isti,puna šaka bot-usera,i monotoni eventi iz godine u godinu..Ovo ti govorim jer sam ti igrao metin2 jedno vrijeme,i pokajao se od glave do pete..

Što se tiče GW2, Guild Wars2 ti je fenomenalna igra koja ima mnogo unikatnog i dobrog sadržaja,ako si u mogucnosti i planiras duže vremena igrati neki mmorpg,onda ga uzmi,mislim da se nećeš pokajati..I ako GW2 ima neke negativne osobine,to se suzbija drugim fenomenalnim sadržajima..Ti možeš po netu pogledati neke gameplayove,al to ti nije to,jer pravi žar igre osjetiš tek kad si i sam upetljan u nju ,Al na tebi je da odlucis,ukoliko trazis jedan da je f2p,onda skini sebi AION ( odlican je)
Rayleigh je napisao/la:
A jesi našao igru koju ces mu preporuciti..Metin 2 ?     

Neznam stvarno sta ima posebno na toj igri? Jel dobro to da moraš lutati od mape do mape i po 20 minuta kako bi rjesio jedan quest? Jel dobro to kad ti se puni exp bar,da ti on bude do pola popunjen i da ti nedostaje questova da ga napunis,pa moras tamo nekakve divlje životinje ganjat -.- ,Odkako je izašao Metin2 ( a to je jako davno bilo),grafika se nije promjenila,gameplay ostao isti,puna šaka bot-usera,i monotoni eventi iz godine u godinu..Ovo ti govorim jer sam ti igrao metin2 jedno vrijeme,i pokajao se od glave do pete..

Što se tiče GW2, Guild Wars2 ti je fenomenalna igra koja ima mnogo unikatnog i dobrog sadržaja,ako si u mogucnosti i planiras duže vremena igrati neki mmorpg,onda ga uzmi,mislim da se nećeš pokajati..I ako GW2 ima neke negativne osobine,to se suzbija drugim fenomenalnim sadržajima..Ti možeš po netu pogledati neke gameplayove,al to ti nije to,jer pravi žar igre osjetiš tek kad si i sam upetljan u nju ,Al na tebi je da odlucis,ukoliko trazis jedan da je f2p,onda skini sebi AION ( odlican je)
Ja sam igrao metin 2UK 2 godine.
Sve je stvar izbora.Ako voliš kinesku dynasty tematiku onda je to najbolja MMORPG igra.To ganjanje zivotinja se zove farmanje tj. levelanje i skupljanje itema.Itemi se prodaju za novac kojim se kupe equipment.Niko ne zavoli metin kad ga počne igrati ali kad shvatiš ''srž'' igre onda se ne odvajaš od monitora.Napraviš guild i ratuješ protiv drugih guild-ova pa kingdom wars gdje ratujes protiv druge zemlje sa igracima iz svoje.Meni je igra drama za onog ko voli tematiku tradicije,ratova između zemalja i realne tematike.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.