Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Recenzija - Stickman Downhill

151 pregled · 8 odgovora · otvorena 17.05.2014. u 12:53

Recenzija - Stickman Downhill

O igri:

Igrica je testirana na Galaxy S III, i radi bez problema.
Igra je besplatna i dostupna samo za Android uređaje, dok podršku za iOS nema.

Jako je zarazna, u biti vi vozite bike niz razna brda, prelazite prepreka i pokušavate doći do cilja u što kraćem vremenskom periodu.

Lijepa grafika, i dobar engine, čini ju još zabavnijom za igrati, realistični prikazi kada idete velikom brzinom, ili padnete sa bicikla.

Kroz igru otključavate nove i teže mape, nove bicikle, i svaki bicikl ima svoju jedinstvenu specifikaciju. Neki imaju jako dobre kočnice, neki amortizere, neki ubrzanja.

Takođe' igra posjeduje Evente gdje možete da se takmičite sa drugim igračima iz svijeta i dokažete ko je najbolji downhill vozač.

Kao što sam rekao dostupna samo za Android uređaje:

Screenshots:

zadnji screenshot hahahahahhahaha
Haha, uživam "učiti" uz ove igrice. Igrao sam je al' onda sam se prebacio na jednu drugu Stickman igricu, zab. sam joj ime uglavnom ima veze sa letenjem itd.

Sada sam na Stickman Basketball. Odlična recenzija, svaka čast. 

OMG kako si se polomio u tom zadnjem SSu 
Meni ovaj Djinn works postaje dosadan sa stickman igricama  :P
Fina igra, bolje je downhill supreme 2 . Raznovrsan ibroz ramova od Enduro ramova do DH, par vilica od Foxa, DVO, i Marzocchi (dupla kruna i obicna) Kao i obruci i gume. Mogucnost mijenja boja, kao i par odabira stitnika i kaciga za vozaca.
Da je bar lagano u zivotu kao na igrici :D
moca je napisao/la:
Fina igra, bolje je downhill supreme 2 . Raznovrsan ibroz ramova od Enduro ramova do DH, par vilica od Foxa, DVO, i Marzocchi (dupla kruna i obicna) Kao i obruci i gume. Mogucnost mijenja boja, kao i par odabira stitnika i kaciga za vozaca.
Da je bar lagano u zivotu kao na igrici 
Da se u stvarnome svijetu možeš bar bezbrižno polimit kao u igrici 
icco22 je napisao/la:
Haha, uživam "učiti" uz ove igrice. Igrao sam je al' onda sam se prebacio na jednu drugu Stickman igricu, zab. sam joj ime uglavnom ima veze sa letenjem itd.

Sada sam na Stickman Basketball. Odlična recenzija, svaka čast. 

OMG kako si se polomio u tom zadnjem SSu 
Ma sačuvala me je kaciga da ponovo vozim  
biggiepk je napisao/la:
Ma sačuvala me je kaciga da ponovo vozim  :D
Tako ti je to kad nosis kacigu od Urge kompanije  :D
ova serija stickman igrica je najjaca. ima svakavih sportova ali uvijek pvaj stickman nastrada kad god se prevrne cuje se onaj zvuk lomljena kostiju hahah

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.