Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 50 bodova

Spajanje telefona sa tv-om

107 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.05.2014. u 10:10

Dakle imam LG optimus l5-2 i kontam da ga povezem sa tv-om, jel moguce uopste sa ovim telefonom i ako moze neko da mi objasni kako i sta?
Koliko sam vidio, a ne mora značiti da je 100% tačno, taj telefon nema TV out opciju kao recimo Xperia Arc S koja ima microHDMI izlaz ili SE Satio uz koji dođe kabal s kojim ga možeš povezat na TV te se tvoj telefon ne može povezat sa TVom. 
Ja imam Phillips HD Smart tv i na appstore ima aplikacija phillips hd remote i preko nje mogu sa telefona prebacivati i gledati sadržaje na tv. Sad ne znam jel ti imaš tu opciju za svoj tv. Pogledaj.
S donje strane kao i kod većine uređaja nalazi se microUSB utor za punjenje i spajanje na PC, kao i mikrofon za razgovore.
whothefuckismyth je napisao/la:
Ja imam Phillips HD Smart tv i na appstore ima aplikacija phillips hd remote i preko nje mogu sa telefona prebacivati i gledati sadržaje na tv. Sad ne znam jel ti imaš tu opciju za svoj tv. Pogledaj.
druze necu ja da prebacujem kanale ovo ono sa telefonom vec da sliku sa telefona saljem na tv, kontas?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.