Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

skin problem

90 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.05.2014. u 20:23

Vjerujem da se svima desava.

Izadji iz CSGO-a pa ponovo udji i vidit ces normalno.
A mozes i INSPECT pa vidis normalno =D, al o5 ne znam sto ti to predstavlja da kazem "smetnju", valjda znas sta imas xD
k1d0r je napisao/la:
Vjerujem da se svima desava.

Izadji iz CSGO-a pa ponovo udji i vidit ces normalno.
A mozes i INSPECT pa vidis normalno =D, al o5 ne znam sto ti to predstavlja da kazem "smetnju", valjda znas sta imas xD
Jel ti oca ti moras na svaku temu zaspamati i napisati neki "niđe veze" komentar, jel bogat'?

Prvo, ne desava se svima(meni licno se nikad nije desilo.). To je poznat bug kad ne ucita ikonice itema tako da to ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem. Kao sto rece ovaj fejk rumunj(lol) mozes INSPECT pa vidis normalno., restartuj kanter pa vidi onda, mada se i tada moze desiti isto to, ali kao sto rekoh to ne treba da ti predstavlja nikakav problem.
Zyzz je napisao/la:
Jel ti oca ti moras na svaku temu zaspamati i napisati neki "niđe veze" komentar, jel bogat'?

Prvo, ne desava se svima(meni licno se nikad nije desilo.). To je poznat bug kad ne ucita ikonice itema tako da to ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem. Kao sto rece ovaj fejk rumunj(lol) mozes INSPECT pa vidis normalno., restartuj kanter pa vidi onda, mada se i tada moze desiti isto to, ali kao sto rekoh to ne treba da ti predstavlja nikakav problem.
Moram da nabijem postove eto  

Ako ti sta smetam block me i tjao.  
Zyzz je napisao/la:

jel ti moras biti svakom loncu poklopac
kAzaSHO je napisao/la:
jel ti moras biti svakom loncu poklopac
Ti mala nafako da te ne cujem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.