Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

Format C i jedno pitanje [50pts]

351 pregled · 10 odgovora · otvorena 12.07.2007. u 15:16

E ovako.. Prvi put sam prisiljen da formatiram disk C i sad mi treba tutorial kako to da uradim...

Pitanje : Na C mi je instaliran "steam".. Jel postoji mogucnost da ja njega prebacim na disk D i onda kad formatiram C da on opet radi .. Kako to da izvedem ?
ja mislim da moze !
nisam probavao na cs al jesam tako radio sa warcraft 3
samo sam ga prebacio na D a formatirao sam disk C ...i radilo je normalno
copiras te fajlove na d i onda poslje instalias steam i zamjenis fajlove.ako bude radilo imas srece ,a neznam hocel radi kod drugih programa radi ,a nekad nece

a format vako radis sve fino uradis kako je na ovoj simulaciji
samo formatiras C .a prije toga prekopiras na D sve sto ti je potrebno,samo pokrenes "Windows Xp Setup" za izac koristi 2esc"

http://rapidshare.com/files/42496170/xp_simulation_setup.zip.html

sa
Onaj steam direktorij stavi u npr. "steam.rar" i prebaci ga na D:.
Kad reinstaliras windows extract to iz rar-a na C: i trebalo bi da radi.
Ako hoces upustvo za formatiranje C: javi se na moj MSN:
[email uklonjen]
Moze 100% prebaci samo cijeli Steam folder na D. I onda kasnije samo stavi shortcut na desktop i pokreci tako. Meni je tako moglo.
treba ti registry file najvjerovatnije.. kada formatiras trazi od nekog cs registry file i samo to pokreni.. biche dure .. kao sto je ovaj iznad rekao, barem tako mozes sa warom
Mozel neko da mi send activation key za xp i da pocnem
               empaY. je napisao/la:
Sry nemozes prebacivati nece moci pojavice se error ovako ides na reinstal i ides repair i tamo vidics da izaberes c ili e i on ce se na c instalirati

Sta bolan ne moze ... valjaj gluposti .. ja sam uradio 100 puta ..i nikakvog errora nije bilo .. i ne odg. .ako pojma nemas .. TUp glup !
Prebacivanje je uspjelo.. Veceras idem do druga po xp CD pa cu da testiram

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.