Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CHEATERI

646 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.08.2004. u 23:34

Pozz narode.Prije nego je nas divni i REDIVNO (MIROLJUBIVI) DIABLO666 srusio server teol.net igrao sam na djuro i ostao je jedan igrac iz CT protiv jednog iz T i ovaj iz T sad ganja ovoga a ne vidiga i najednom uze samo BOMBU i baci je na SITE B i ubi covjeka to vidjosmo svi i zapanjeni ostali !
Sta mislite ljudi kako ukinuti te cheatere sve ovo ne ide nabolje
Heh... pa lahko je pricati, a niko nista ne radi po tom pitanju... a sta sam vidio takvih scena (bar 10 ), neznam stvarno kako im je zanimljivo igrati sa cheatovima....
ne mozemo mi nista to samo mogu hakeri zna se koje za to preodredjen da sredjiva te stvari mi ne mozemo da ista poduzmemo protiv toga kontas !!! we are just beginerss :
sinoc na beotelu neko diablu da bann... i onda restart servera i upada on i kurchi se... "ako mi sad date bann ovaj server nece vishe raditi"

ppk... sad bi igrao bez cheata, samo ima problem nece niko da se igra s njim
Ma chetera uvijek bilo i bice.....svi koji "varaju" neka im je na CAST...brukaju samo sebe i svoj "rejting" ako ga imaju....
Jedino moguce rijesenje je stavljat' svaki put novu verziju C-D Tako bar ona mala djecurlija nece moci igrati sa cheatovima, jer mora naci novi cheat koji podrzava tu verziju A opet, pravi okorjeli cheateri ce potrazit novi cheat, tako da ni C-D ne predstavlja neku posebnu zastitu =
Btw. :
Fazon je u tome sto vi koji srecete cheatere igrate na non steam serverima, bez ikakvog anti-cheat tool-a Pa ne cudi me onda da stalno govorite vidi cheatera ... kupite org. cd-key pa pucajte se sa njemcima, tu mozete vidjeti samo dobre igrace, no cheaters. U slucaju da cheat-a, dobije ban i ode mu cd-key u pm Hihihi
theSTOKA je napisao/la:
sinoc na beotelu neko diablu da bann... i onda restart servera i upada on i kurchi se... "ako mi sad date bann ovaj server nece vishe raditi"

SVI ZNAMO DA JE DIABLO CHITER I DA MU NIKO NE MOZE NISTA.
Sanj0^ba je napisao/la:
Btw. :
Fazon je u tome sto vi koji srecete cheatere igrate na non steam serverima, bez ikakvog anti-cheat tool-a Pa ne cudi me onda da stalno govorite vidi cheatera ... kupite org. cd-key pa pucajte se sa njemcima, tu mozete vidjeti samo dobre igrace, no cheaters. U slucaju da cheat-a, dobije ban i ode mu cd-key u pm Hihihi

de ab umij se sanjo plz kako bi nas dobri maes reko
cheatnetwrokbygermans4germans ...
njemci na svakom serveru imaju po 2 cheatera minimalno..
swedski serveri su mocni tu nema cheatera ali pingovi ogromni :/ kao i U.K serveri malo haxora ima
da i francuski su dobri so se tice haxanja nema punp..
**OnLine* je napisao/la:
               theSTOKA je napisao/la:

SVI ZNAMO DA JE DIABLO CHITER I DA MU NIKO NE MOZE NISTA.

Diablo nek pusi ku**c, ja cu vam reci sta radi on, on samo uzima programe za srusenje CS servera i srusi ih to nije nista i ima leka za to, a to sto u Beotelu ne znaju da rese problem nek im pada server

Diablo pusi ku**c i ostavi ljude da igraju u miru, ako si pravi hacker javi nam se, ostavi CS igrace nek igraju i jos jednom zaboravio sam..
Diablo chiteru pisi ku**c svim nechiterima i ne srusi servere sa tudjim programima (hlb.....)
e skupite se fino i sjednite u auto/voz/autobus/motor i idite do tog diabla kuci i razbijte mu glavu ili se pocnite ispravno bavit CSom, udjite u neki klan ili ga napravite i IGRAJTE U LANU samo molim vas prestanite postavljati teme o chiterima jer vecinu onih sa ovog portala koji znaju dobro igrati CS i koji igraju skoro samo u LANU boli neka stvar sto je diablo srusio BEOTEL!!!
Bas tako.Moramo rjesiti problem DIABLA ne moze niko s mirom igrat! : (
Isli bi mi na 1.6 i na servere kad bi imali dobre konekcije.Nego u mene npr.je modem 56kb/s i ja ne mogu fino igrati.Sad cekam da nam sprovedu kablovsku pa cu se pridruziti raji.Ali moramo DIABLA nasutati!
:S stvarno je neki .... cuj cheatea ncncnc, sramota !
ma samo stoku izgazit treba...citeri..jao sto mrzim...da ne pricam za diabla666...pa momak je bio ok sta je ovo sad...****ga psiha mu pojebana...a da se kuci na serveru..pa brate dragi kako dodje on da bude neki Admincic...nekontam....haj nebitno...citeri sramote svoj ugled...nista vise...svi znamo ko su itd.
Haj vozdra...
ma LoL za cheatere furaju se da su igraci nemogu bez chita nikad nece nauciti LoL
sta ovaj vilenjak oce NINA thc
Ma nije zanimljivo igrat s cheatom bolan.Ako mu je to igra nek ide imaju posebni serveri za tog nek igra sa cheatevima.Nego dodje na djuru i cheata a kad mu se ne svidi nesto srusi server (rjec je o diablicu666)
ajde ljudi laku noc.Sve najbolje
sad su izmislili nakav cheating death za 1.6 ...trebal0 bi pomoch ...na n4s su ga vech uveli...
eh to ce bti dobro.Znaci vec su i na 1.6 poceli cheateri
Ne znam sta im je zanimljivo sa cheatevima igrat.Samo ometaju ostale.Draze mi je kad vidim da covjek tek pocinje da uci igrati,ono spor igru nam zafrka cjelu nego cheatera!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.