Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ne mogu se ulogirat - Hearthstone

98 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.04.2014. u 22:05

Pozz ekipa. Ovako, bio sam kod frenda i rekoh idemo malo na hstone, nisam se odmah mogao sjetiti e-maila i pw-a... Nakon nekog vremena sam pogodio i došlo mi je nešto tipa da mi je ACC zaključan... Onda mi je na mail došla poruka da moram ispuniti ovo : , to sam ispunio i nakon toga mi dođe da ispunim pitanje no ja se toga nisam mogao sjetiti, tako sam par puta pokušavao i sada mi više ne izbaci to nego ovo : ...

Ne znam šta da radim sad ako netko zna kako bi mogao to vratiti.. Hvala i pozz.
Imao sam i ja problema oko tog kljucanja i da ti kazem iskreno retardirano je. Pokusavao sam na sve nacine da vratim acc jer sam ga dobio kada je HS tek izasao, znaci sve zivo sam pokusavao i nije moglo. Ne gine ti novi acc, tako sam barem ja uradio nakon mnogo bezuspjesnih pokusaja 
qQZpeV je napisao/la:
Imao sam i ja problema oko tog kljucanja i da ti kazem iskreno retardirano je. Pokusavao sam na sve nacine da vratim acc jer sam ga dobio kada je HS tek izasao, znaci sve zivo sam pokusavao i nije moglo. Ne gine ti novi acc, tako sam barem ja uradio nakon mnogo bezuspjesnih pokusaja 
A i kontam da će tako bit..
sutalocr0 je napisao/la:
A i kontam da će tako bit..
Pa ako je na tebi acc jednostavno ih nazoves preko skypa das informacije koje traze od tebe i posaljes im sliku ID-a.Ne vidim komplikacije  
Wertu je napisao/la:
Pa ako je na tebi acc jednostavno ih nazoves preko skypa das informacije koje traze od tebe i posaljes im sliku ID-a.Ne vidim komplikacije  
Aj daj skype njihov 
sutalocr0 je napisao/la:
Aj daj skype njihov 
Nadjes na battle.netu broj za englesku i to je to  
Wertu je napisao/la:
Nadjes na battle.netu broj za englesku i to je to  
Evo pokušao sam ako je to ovo: .. I opet mi piše da se moram ulogirati i kada se ulogiram piše mi da je acc zaključan.. I onda se opet vratim na ono da moram unijeti sigurnosni odgovor a ja ga se ne mogu sjetiti...
sutalocr0 je napisao/la:
Evo pokušao sam ako je to ovo: .. I opet mi piše da se moram ulogirati i kada se ulogiram piše mi da je acc zaključan.. I onda se opet vratim na ono da moram unijeti sigurnosni odgovor a ja ga se ne mogu sjetiti...
0800 0288246

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.