kao sto i vidite sami u temi ne vidim ikakve promjene da se iko potrudio da ude na gamers.ba cs server , cim neko pokrene temu kao sto ja sada moram onda se ko fol angazujemo budemo jednu noc na njemu i gotovo , pa ebem ga ja meni bas zao , gdje su stara vremena kad se svaki dan pucalo bez prestanka i svak je mrzio /retry /retry a sad odkada je otvoren 1.6 server da niko nije ukucao /retry , daj ljudi da se vise dogovorimo da igramo svaku noc , pa od nas 2191 usera (+6 sto ne broji) moze nas barem uci prokletih 20 da igra ! 20 - 1 (tj.ja) ostaju jos 19 ajde ljudi da igramo , nasi smo ! mozemo nakupiti 20 !
Diskusija
GAMERS.ba - BH Gaming Community
355 pregleda · 13 odgovora · otvorena 31.07.2004. u 02:29
jaro bilo bi milion retry-ja da imaju u clubovima org cd-key ebiga izgleda da je to problem u bosni, zalosno ali istinito. :-/
ma cd key su najvechi problem !!! shto se nekucaju retry!! al je**a shta je tu je to je nashe sada a za buduchnost chemo se potruditi !!
true true ..
2192 usera
a nikad nece bit ko prije
a nikad nece bit ko prije
hoce, samo to polako dolazi.. dok vidite i skontate da nismo mnogo daleko od Evropskih timova.. kad neki SK izgubi od Virtus.pro kojima si jbo ***** u oci a oni te gledaju i govore "najs 2 meet ya"
ps. gamers.ba je online server, treba konekcija a mi ih nemamo, a i da imamo 50% bi igralo na drugim serverima
nece mozda biti kao prije.. al moze biti samo bolje
ako ti igra nije vrijedna nekih 30KM nemoj je ni igrati
ps. gamers.ba je online server, treba konekcija a mi ih nemamo, a i da imamo 50% bi igralo na drugim serverima

nece mozda biti kao prije.. al moze biti samo bolje
ako ti igra nije vrijedna nekih 30KM nemoj je ni igrati
nece biti isto zato sto je tad nekad csbih i bio jedini server dugo vremena na kojem su nasi ljudi mogli igrat.. danas ih je puno vise + no org servera sto ne vazi za gamers hebga sto fisher rece idemo naprijed nasi profici drugacije razmisljaju neko nece na nas neko bas oce na strani server i milion drugih razloga... ako je ve online igra u pitanju moje je misljenje da treba praviti vise online meceva za razliku od bezveznog napucavanja...
kako ste vi smijesni 100x se govorilo o tome i opet vi ne kuzite i pitate se zasto...zalosno...
vala meni je extra ionako igram svaku noc po jedno 5 gathera .. -_-
ali bi fino bilo da gamers.ba bude popunjen :/
ali bi fino bilo da gamers.ba bude popunjen :/
bonen je napisao/la:
upravo to bone , igramo ko ludi , i kad te zovnem aj na gamers.ba ti kazes "jeb0 te on" , zalosno bone zalosno !!!!
| vala meni je extra ionako igram svaku noc po jedno 5 gathera .. -_- ali bi fino bilo da gamers.ba bude popunjen :/ |
upravo to bone , igramo ko ludi , i kad te zovnem aj na gamers.ba ti kazes "jeb0 te on" , zalosno bone zalosno !!!!
bonen je napisao/la:
ma joj pa ti si ono kako bi rekli 1337
n4s kosova foreva and eva ....
zivio n4s 1000 godina !
| vala meni je extra ionako igram svaku noc po jedno 5 gathera .. -_- ali bi fino bilo da gamers.ba bude popunjen :/ |
ma joj pa ti si ono kako bi rekli 1337
n4s kosova foreva and eva ....
zivio n4s 1000 godina !
equLat0r je napisao/la:
jes ocam potpunose slazem
ma cd key su najvechi problem !!! shto se nekucaju retry!! al je**a shta je tu je to je nashe sada a za buduchnost chemo se potruditi !! ![]() |
jes ocam potpunose slazem
bonen jesi to ti na slici ?
zalosno ali istinito ali kad ima 1000 servera djene treba org key zasto ovo ne bi bio jedan od njih
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.