Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Debilizam na Serveru

373 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.04.2014. u 19:24

Postojili mogucnost da se ljepo igrat na gamers.ba public serveru ?

Danas igram lik psuje Allaha isto da je to bezvezna rijec,dva admina tu stoje igraju vecaCHC i halid nekakav niko nista nepoduzima...

Ako kontate nesto od ovog sajta napraviti prvo nesto rijesite sa vakim debilima.

Postovanje.
Drug jesi li razmislio možda,ali možda da admin može biti AFK 2-3 minute,možda do WC-a otić.Onaj mi za mapu govori, onaj mi prijavljuje čitera,valja to sve pofatat kume.I halid je isto AFK bio.Ako ti je toliko smetalo imaš komandu @ pa prijavi  

Naravno tražim da se za ime teme autor kazni gagom ili banom od 7 dana. Toliko od mene.
VecaCHC je napisao/la:
Drug jesi li razmislio možda,ali možda da admin može biti AFK 2-3 minute,možda do WC-a otić.Onaj mi za mapu govori, onaj mi prijavljuje čitera,valja to sve pofatat kume.I halid je isto AFK bio.Ako ti je toliko smetalo imaš komandu @ pa prijavi  :r

Naravno tražim da se za ime teme autor kazni gagom ili banom od 7 dana. Toliko od mene.
Kad si mi reako "reci" tad sam ti rekao "kontas li ga banovati" igrao si bio si u game 3minute kad je psovao .

Al boli me briga samo sramota sramota velika.

Mozete ovo lock.
halidon1 afk 100%
VecaCHC je napisao/la:
Drug jesi li razmislio možda,ali možda da admin može biti AFK 2-3 minute,možda do WC-a otić.Onaj mi za mapu govori, onaj mi prijavljuje čitera,valja to sve pofatat kume.I halid je isto AFK bio.Ako ti je toliko smetalo imaš komandu @ pa prijavi  :r

Zašto bi se autor kaznio, tebe treba kazniti, iznio ti je dokaze, i 100% je upravu. To su vaši umovi blago receno nedorasli, branite na serveru neke jarane, i ako jedan ima admina ovi se razbacaju psovkama, dno dna. To je zalosno.
VecaCHC je napisao/la:
Drug jesi li razmislio možda,ali možda da admin može biti AFK 2-3 minute,možda do WC-a otić.Onaj mi za mapu govori, onaj mi prijavljuje čitera,valja to sve pofatat kume.I halid je isto AFK bio.Ako ti je toliko smetalo imaš komandu @ pa prijavi  

Pošto je musso stariji član, i bio je u administraciji, ne vidim poentu da se on kažnjava? Moraš shvatiti da je musso odrastao čovjek, i da on ima samo dobre namjere što se tiče teme. Mora se nekada i kritika shvatiti. Biti admin nije samo prebaciti mapu i banovati igrača, biti admin je jako odgovorna funkcija.

Što se tiče komande @ pa tekst, koliko ja znam, ako si ti neaktivan 2,3 minuta, taj tekst neće stajati 2,3 minuta, a siguran sam da niko neće skrolati u konzoli da vidi taj report, jer ne čuje se *beep* ili bilo šta slično, jer čim nisi pored računara u datom trenutku @ prijava nema smisla.

Zato je tema tu 
Nemoj da se pravite pametni , pravite akcije tamo vamo... koja fora ako vas nema na serveru. Neko vam je ukazao povjerenje a vi ga izigravate , zato pamet u glavu. Muso je stari clan i user ovoga portala i poznajem lika. Posto nije nikome rekao nista , a svaka sugestija je dobrodosla ... takodjer i kritika .. jer ste VI POJEDINCI OGLEDALO PORTALA & SERVERA & FORUMA & da ne nabrajam dalje. Vi predstavljate ovo , nemoj da se ponavljaju vise ovakve il slicne stvari.

Ako nistee u stanju da vodite brigu o serveru , lako ce doci neko sposoban na to mjesto.

Zajvaljujem.
Ne razumijem zašto ljudi nisu spremni odnosno ne žele da prime kritiku ili priznaju grešku ? Bože moj to je sastavni dio života, pao si pod pritiskom, nisi dobro ocijenio situaciju, dešava se.. Fali nam nešto (preponosni smo/prepotentni smo), jedna ili dvije riječi tj. izvinite ili pogriješio sam.
Šta odma napadate čovjeka, kao da vi nikada niste pogriješili?

Poštovanja imam jednako i prema tebi musso (odraslom čovjeku) i Veci (koji ima 17-18 godina), no shvatite, ne morate zbog jedne je***e greške odma napadat čovjeka i tražiti da se kazni frajer .. Chill, nek psuje taj debil, bit će banovan kad tad, ta imaju logovi na serveru ...
Jarane ugasi chat i uzivaj, ne mozes ti pojedincima dokazat neke stvari.  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.