Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cijena

467 pregleda · 10 odgovora · otvorena 06.07.2007. u 15:08

Koliko bi kosta Steam sa ovim igrama ??
Od prilike u KM po vasem misljenju ??

Spisak igara : Counter-Strike , Half-Life , Advent Rising , Arx Fatalis , AstroPop Deluxe , Bejeweled Deluxe , Bejeweled 2 Deluxe ,
Big Money Deluxe , Birth Of America , BloodRayne , BloodRayne 2 , BookWorm Deluxe , Chuzzle Deluxe , Condition Zero , Condition Zero Deleted Scenes , Counter-Strike: Source , Dangerous Waters , Darwinia , Day od Defeat , Day of Defeat: Source , Deathmatch Classic , Defcon , Disciples II Ggalleans Return , Disciples II Rise of the Elves , Dynomite Deluxe , Eats , Feeding Frenzy Deluxe , FlatOut 2 , Garry`s Mod , Geometry Wars , Ghost Master , Gumboy Crazy Adventures , Gumboy Crazy Features , Half-Life 2 , Half-Life 2: Deathmatch , Half-Life 2: Episode One , Half-Life 2: Lost Coast , Half-Life Deathmatch: Source , Half-Life: Blue Shift , Half-Life: Source , Hammer Heads Deluxe , Heavy Weapon Deluxe , Iggle Pop Deluxe , Insaniquarium Deluxe , Iron Warriors , Jagged Alliance 2 , Joint Task Force , Making History: The Calm and The Storm , Opposing Force ,
Painkiller Gold Edition , Peggle Deluxe , Pizza Franzy , Psychonauts , Red Orchestra , Riochet , Rocket Mania Deluxe , Shadowgrounds , SiN 1 , SiN 1 Multiplayer , Space Empires IV Deluxe , Space Empires V , Talismania Deluxe , Team Fortress Classic , The Longest Journey , The Ship , The Ship Tutorial , Typer Shark Deluxe , UFO: Afterlight , Vegas - Make It Big , Vilgil - Blood Bitterness , X2 : The Threat , X3 : Reunion , Zuma deluxe .
               Avad je napisao/la:
Pa zar je tako jeftino !?! Uz ove igre mjesecno 1 ili 2 igre same se dodaju u "My Games" !!

da, i ?
nije ti ovo evropa, zalim.
ako vec vise cijenis taj account onda odes fino na ebay.com i prodaji.
               pachanGa. je napisao/la:
to je gold steam kod nas je mozda 20 - 30 km

Zar nebi trebao da kosta vise od 30 km-ova , kod nas jedan decko u klub uzeo oko 10 gold steam account-a za 10 racunara , posebno, izaslo oko 500 KM..

Znaci platio oko 50 KM za svaki steam !¨
Ja ne bi prodao ispod 50km ! cao.
NEma vise nigdije kupit steama :]

hyben neprodaje

bok1 neprodaje

hck neprodaje

zuma neprodaje

st0ga :]

M0zda od nekog svog drugara

btw : kretali su se oko 40 km GOLD acc .. sada sve zavisi od k0ga kupujesh :]
78e ja mislim preko kartice, ja sam kupio ali obicni steam samo cs 1.6 i cs cz i izaslo me 10e
               bok1 je napisao/la:
NEma vise nigdije kupit steama :]

hyben neprodaje

bok1 neprodaje

hck neprodaje

zuma neprodaje

st0ga :]

M0zda od nekog svog drugara

btw : kretali su se oko 40 km GOLD acc .. sada sve zavisi od k0ga kupujesh :]

zaboravio si yassu staviti
               .HaruNinhooO je napisao/la:
zaboravio si yassu staviti

Mislim da nepricamo o kasetofonima
nemozes vose nigdje nabavit steam.jedino kod nekog polovan da kupis
ma do 50KM samo vidi gdje mozesh da nadjes posto kod nas vise nema niko steam da prodaje..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.