Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Wii kupovina pomoc

343 pregleda · 14 odgovora · otvorena 06.07.2007. u 09:22

vozdrav ljudi treba mi mala pomoc uvezi kupovine Nintendo Wii
Da vas pitam gdje mogu kupiti Wii po mogucnosti sa ugradjenim cipovima i da je cijena normalna (a ne ko u IT 880 KM)
thx
tesko da ces moci kupiti sa čipovima jer je to svjeza konzola , a inache cijene se krecu od 650 ++ km.
Hoces nov ili polovan'?

ne vjerujem da ima polovan jer ko ga ima sigurno ga ne bi prodao =)
Rješenje
Imash u kupoprodaji, cini mi se kao okej cijena ..

http://gamers.ba/artikal.php?id=1411
Hmmm moj prijedlog ti je da sacekas jos makar 3-4 mjeseca da se pojavi chip za konzolu ! A ako imas vec tolike pare kupi Xbox 360 ili PS3 ... lakse je nachi igre...
imas u NTCHSu 680 KM
tesko da ces naci tu konzolu sa chipovima za pirate jer nije to jos toliko zazivjelo...
Hmmm moj prijedlog ti je da sacekas jos makar 3-4 mjeseca da se pojavi chip za konzolu ! A ako imas vec tolike pare kupi Xbox 360 ili PS3 ... lakse je nachi igre...
holden je napisao/la:

Chip za Nintendo Wii postoji vec duze vrijeme i radi bez problema.
Sumnjam da ima to ovde!Mozes samo u Deutchland da uzmes..kao moj prijatelj
Mobil Media i to vec odavno. Cijena oko 650 KM.
Osim toga, znas da mozes uzeti na rate. Oni govore da nema kamata i ziranata, ali cijena ispadne, ipak, veca. Zato, bolje cash, ako mozes.
Moze biti, ali ja jos uvijek nisam cuo da postoji chip. Siguran sam za jedno. Postoji CD kojeg ubacis prije pokretanja copy igrice i nakon toga ubacis igru.
Pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.