Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA San Andreas Free Running

203 pregleda · 12 odgovora · otvorena 02.04.2014. u 22:39

Dobro večer svima,

prije nešto što počnem, uzmite u obzir da snimanje/editovanje/uploadovanje je trajalo svega 1h, tako da ovo može 10x puta bolje...

Dakle, bilo mi je dosadno na serveru, i odlučio sam snimiti jedan video. To su ustvari animacije sporta Free Running, ukoliko ne znate šta je to, pogledajte na googlu i na youtubu. Dalje, ovo su samo animacije, mada postoje i određeni modovi, ne bitno to...

Animacije JA nisam pravio, uzeo sam sa interneta neke i preuredio, poboljšao mada je i to uzelo dosta vremena (to sam prije par dana uradio). Ovo je samo jedan mali preview kako bi to izgledalo, da vam malo objasnim ustvari šta je to, bilo bi u 720p, kamere i ostalo bih poboljšao, uglavnom sve bi drugačije bilo, ovo je samo postavljeno da vidim da li da nastavim dalje raditi ili ne ?

Snimano je na našem SA:MP serveru!

Link: https://www.youtube.com/watch?v=qQ5TlKtA1lg&feature=youtu.be
noke1337 je napisao/la:
Prejako
Hvala noke, ovo može mnogo bolje, ima još dosta tu flipova, ovo je samo primjerak, kako bi to izgledalo, uglavnom, means me a lot! ♥
noke1337 je napisao/la:
Prejako
Hmmm... Šta da ti kažem, ovo je za profesionalce ne baš toliko težak potez, aka double layout. Pogledaj na youtube da je itekako moguće, a to što je prošao kroz semafor, to sam primijetio tek na editu, jer iz mog ugla snimanja bilo je OK, mada nema veze, to će drugačije biti na sljedećem videu, hvala ti anyway.
Neću baciti hejt prije svega, nego moram da ti kažem da si se fino potrudio, jer malo igraca snima GTA:SA, te radi movies i broadcasting. Igrao sam na jednom poljskom serveru 3RUN 4ever, koji je prvi napravio freerunning mod, otprilike 2 godine, onda mi je cijeli GTA dosadio pa sam se vratio na LS:RP. Ovaj video je sve u svemu OK, ja bi ti preporucio pjesme kao npr. https://www.youtube.com/watch?v=fCebJodm0lY , vjeruj mi da se nećeš pokajati. GL & HF next time bro!
VecaHZ je napisao/la:
Neću baciti hejt prije svega, nego moram da ti kažem da si se fino potrudio, jer malo igraca snima GTA:SA, te radi movies i broadcasting. Igrao sam na jednom poljskom serveru 3RUN 4ever, koji je prvi napravio freerunning mod, otprilike 2 godine, onda mi je cijeli GTA dosadio pa sam se vratio na LS:RP. Ovaj video je sve u svemu OK, ja bi ti preporucio pjesme kao npr. https://www.youtube.com/watch?v=fCebJodm0lY , vjeruj mi da se nećeš pokajati. GL & HF next time bro!
Pa znam, igrao sam i ja na tom serveru, imao taj mod i sve, nažalost momak više neće to praviti više, uglavnom hvala ti!
Armynius je napisao/la:
Hahahha super ti je ovo ispalo 
Hvala puno  
Drama urađene Animacije share it with us nigga 

Nego imaš lajk kad dođem kući sad sam u školi  

KEEP IT UP  
wrathful je napisao/la:
Drama urađene Animacije share it with us nigga 

Nego imaš lajk kad dođem kući sad sam u školi  

KEEP IT UP  
Hvala nigga    
Meni se ovo pravo svidja   Svaka cast extra si ovo uradio.
Ne shvata raja da u igrici postoji fizika i da je nekada teško kontrolisati istu, al hajd bolje je hejtati, a kada treba se nešto slično uraditi nigdje nikoga. Svaki idući post koji bude vrijeđao, ili ako ne bude u sklopu ove teme šamar.

Ovi što blate trud su mogli da ulete na G.BA samp server da ne stoji prazan bolje bi vam to bilo.
Elysium je napisao/la:
Ne shvata raja da u igrici postoji fizika i da je nekada teško kontrolisati istu, al hajd bolje je hejtati, a kada treba se nešto slično uraditi nigdje nikoga. Svaki idući post koji bude vrijeđao, ili ako ne bude u sklopu ove teme šamar.

Ovi što blate trud su mogli da ulete na G.BA samp server da ne stoji prazan bolje bi vam to bilo.
Hvala pa je neko prepoznao moj rad i trud !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.