Ima li kakve sanse da povratim account, moze li mi iko reci. A inace pise mi i ova poruka kad udjem na acc. "This account has been terminated due to Account trading" Kao zbog trgovanja, nidje vezee znacii
Diskusija
Account Suspend
143 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.03.2014. u 20:13
Napises zalbu na forumu od servera na kojem su te banovali. Inace acc trading banovi su permanent.
Ako je to tačno što piše..acc-trading,onda se nemoj nečemu posebnom nadati bez nekih validnih dokaza..Težak prekršaj :/
Nisam bas strucan za WoW ali jedno znam, šta ih boli najviše:
To je prodavanje i kupovanje njihovi account-a, to ti je nešto što oni ne praštaju nikom ni u jednoj igri kako u LoL-u, WoW-tako i u drugim slicnim igrama. Samim tim ugrožavaš njih jer ti prodaš nekom botu svoj account a onda svi njega reportaju itd..
Uglavnom, ako to jesi stvarno radio (pravio kupoprodaju) nemoj se nadat unbanu, ako si greškom okrivljen za to, onda se žali i priloži sve dokaze njihovom support-u.
Gl
To je prodavanje i kupovanje njihovi account-a, to ti je nešto što oni ne praštaju nikom ni u jednoj igri kako u LoL-u, WoW-tako i u drugim slicnim igrama. Samim tim ugrožavaš njih jer ti prodaš nekom botu svoj account a onda svi njega reportaju itd..
Uglavnom, ako to jesi stvarno radio (pravio kupoprodaju) nemoj se nadat unbanu, ako si greškom okrivljen za to, onda se žali i priloži sve dokaze njihovom support-u.
Gl
Ako je istina ovo sto si radio nemoj se nadati unbanu. Ja sam tako rekao da mi je rodjak igrao na LoL accontu i banovali su ga zauvijek. Molio sam ih da mi unban jer je bio strasan account ali nista, nece pa nece.
Bolje ti je nemoj se uopšte trudit da ga vratiš, jer ćeš džabe izgubit vrijeme
Imao sam drugara kojem se isto ovo desilo i nema šta nije radio samo da ga vrati, i na kraju nije uspio..
Imao sam drugara kojem se isto ovo desilo i nema šta nije radio samo da ga vrati, i na kraju nije uspio..
maidson je napisao/la:
Bolje ti je nemoj se uopšte trudit da ga vratiš, jer ćeš džabe izgubit vrijeme
Ja sam varao Blizzard na sve moguće naćine, od ukradenih kartica, do prodavanja golda, charova, mounta i to na originalu, pa sam opet dobio unban nakon par pametnih riječi. To što vaš dječiji um ne može da smisli par dobrih laži to je druga stvar.
Ako hoćeš javi se meni, da ti ja uradim support ticket.
biggiepk je napisao/la:
Glupa ti izjava do bola.. cuj nemoj se truditi da ti vrate..
Ja sam varao Blizzard na sve moguće naćine, od ukradenih kartica, do prodavanja golda, charova, mounta i to na originalu, pa sam opet dobio unban nakon par pametnih riječi. To što vaš dječiji um ne može da smisli par dobrih laži to je druga stvar.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.