Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rogue sub savjet

58 pregleda · 2 odgovora · otvorena 27.03.2014. u 17:08

Pozz ljudi.. Treba mi par savjeta u vezi pvp-a kao sub rogue.. Do 90 lvl sam bukvalno ubijao hordu ( aly sam ) usput,cak solovao 2 sam.. pod ccom sap+blind+disarm... itd.. Nego kada sam dingo 90 i sakupio pvp opremu..sve se promjenilo naglo.. Satrase me skoro svi u duelima.. U areni sam ok i bg.. ali 1v1.. Ne znam da ne koristim nesto kako netreba.

Vs mage : premeditaion+Slice and Dice+garrote+backstab+backstab .cloak of shadows na freez i trinket na deep freez. .vanish +garrote+na pad stita,shadow dance + ambush spamm.. I opet izgubim.. previse cc-a ima.. I mnogo stvari je izmjenjeno od wotlka dok sam igrao..
U wotlk warriore i magove sam ubijao a sada ne mogu im nista... Vs locka otvorim se cheap shoot + shadowdance+ambush x4 ( cheap shoot mi kosta 10 energije samo zbog talenta) i razne kombinacije,bacim mu trinket na blind.. I nikako ne mogu nikoga ubiti.. Paladin me satra isto... Ne znam sta se desava.. jel sub sranje 1v1? ili ja nemam pojma? Hvala.
Čekaj ja koliko znam(hejtam pvp) nema neke rotacije, nije to kao pve, tako koliko ja znam niko ti ne može reći "rotaciju".
postoji rotacija itekako... eksponiranje slabosti klasa.. npr.. kada se mage blinka onda stun.. i bleed silence.. na pad stita dole.. otvoriti se jakim dpsom... itd .. taktike su razlicite u zavisnosti od klasa u borbi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.