Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW addon

75 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.03.2014. u 20:52

Zna li neko addon za spellbar onaj nesto kao dominos, i zna li kako da ga napravim nema sanse 4 dana pokusavam i nista ;D
Moraš skidat addone za odgovarajući patch WOW-a nemože radit addon od 4.3.5 na 3.3.5 nikako  
Btw skini sebi IceHud imaš sve potrebno na njemu, meni je uvijek dominos bio bezveze, tako da sam koristio uvijek wow standardne castbar
http://www.curse.com/addons/wow/ice-hud
N3sTabilaN je napisao/la:
Moraš skidat addone za odgovarajući patch WOW-a nemože radit addon od 4.3.5 na 3.3.5 nikako  :D
Btw skini sebi IceHud imaš sve potrebno na njemu, meni je uvijek dominos bio bezveze, tako da sam koristio uvijek wow standardne castbar
http://www.curse.com/addons/wow/ice-hud
moze biti imam onaj 4.3.4 :D,al lakse sa dominos i tim sranjima,ne moras rukom gore dole cackati
Bigbangg je napisao/la:
moze biti imam onaj 4.3.4 ,al lakse sa dominos i tim sranjima,ne moras rukom gore dole cackati
Pa miš ti samo treba za rotaciju karaktera, spellove sebi binduješ, jer ako ne pođeš se učit sa bindovima, nećeš nikad igrat wow-a kako treba  

Tamo u opcijama uključi sve barove, zatim imaš keybind i bind-uj sve spelove.
U mene su otprilike vako išli 12345(pošto nemožeš više ni dokučit u borbi zatim:
CTRL+12345,SHIFT+12345,qerfc,CTRL+qerfc,SHIFT+qerfc
Pa miš ti samo treba za rotaciju karaktera, spellove sebi binduješ, jer ako ne pođeš se učit sa bindovima, nećeš nikad igrat wow-a kako treba  :D

Tamo u opcijama uključi sve barove, zatim imaš keybind i bind-uj sve spelove.
U mene su otprilike vako išli 12345(pošto nemožeš više ni dokučit u borbi zatim:
CTRL+12345,SHIFT+12345,qerfc,CTRL+qerfc,SHIFT+qerfc
napravio sve ,igram sa bindovima,imam ih previse pa ne znam ni za sta da ih koristim,zato dominos hocu,lakse da mi je da ne gledam na obadve strane :)
Bigbangg je napisao/la:
napravio sve ,igram sa bindovima,imam ih previse pa ne znam ni za sta da ih koristim,zato dominos hocu,lakse da mi je da ne gledam na obadve strane 
Trebaš krenut igrat od lvl 1 na malim rejtovima, i kako leveluješ tako redaš sebi spellove po bindovima, kada udariš capLVL već ćeš znat gdje se sve nalazi bez gledanja  

Također pogledaj rotaciju svog karaktera i klase, imaš po YT videa dosta, poredaš sebi glavne spellove na dohvat ruke i opleti.
BTW šta igraš ?
Jedno kratko vrijeme sam koristio te addone za interface i iskreno to je potpuno ne potrebno. Sto ti treba od addona je gladius za pvp i reccount za pve ovo ostalo suvisno, samo ti guta fps.

Vjeruj mi neces primjetit neku razliku i kad igras sa addonom i bez, samo ces se iznervirat kad ti addon crasha, kad reinstaliras wow sve ce ti biti razbacano po ekranu...

Moj savjet classic interface je majka! 
Trebaš krenut igrat od lvl 1 na malim rejtovima, i kako leveluješ tako redaš sebi spellove po bindovima, kada udariš capLVL već ćeš znat gdje se sve nalazi bez gledanja ;D

Također pogledaj rotaciju svog karaktera i klase, imaš po YT videa dosta, poredaš sebi glavne spellove na dohvat ruke i opleti.
BTW šta igraš ?
feral druida :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.