Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.Ba Tapatalk

192 pregleda · 4 odgovora · otvorena 22.03.2014. u 13:12

Posto je doslo doba kada skoro svi imamo smartphone, tablete ili neke druge male spravice koje nam omogucavaju da surfamo i kada nisamo u blizini nasih racunara, imam jedan prijedlog. Tapatalk je nedavno postao besplatan i samim time je dostupan svima. Onima koji ne znaju, do je aplikacija za iOS i Android koja omogucava lakse surfanje po forumima. Znam da g.ba ima mobilnu verziju (valjda ima) ali tapatalk je lakse koristiti za surfanje forumom. Pa bih predlozio da programeri instaliraju plugin na forumu koji omogucava koristenje ovog foruma na tapatalku.
----

Post dobio šamar od Enis

Ne znam kakvo je stanje sa forumom, koliko ima kodera, niti me interesuje.. to je njihov zadatak. Ja sam samo predlozio sta bi valjalo da se instalira na forumu.

Post dobio aplauz od Enis

Koliko ja znam da nema ni mobilne verzije, ali meni radi sve fino na mobitelu na svim browserima  .
Tapatalk je plugin koji je namjenjen za gotove CMS sustave, Kunenu, phpBB3, phpBB2, smf, vBulletin itd a GAMERS.ba forum je cms rađen od nule i nije baziran na sličnom CMSu pa samim tim i integracija ovog "plugina" bi bila teža. U svakom slučaju lijep prijedlog i slažem se sa njim, dodat ćemo i to na listu obaveza.

Hvala na prijedlogu. Ovdje ide lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.