Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc oko scripte

109 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.03.2014. u 23:27

ovako imam nesto radim na jednom website, pa nikako da nadjem odgovorajucu scriptu, (scripta je za filmove) koji god nadjem nesto nije OK, ako nadjem neku onda nece video a radi prevod, ili nadjem drugu radi video a neznam prevod napravit da radi.. i tako sve koje nadjem, neki koriste JW player a neki ga mijesaju sa GKplugins, e sad meni treba scripta da mogu ubacit prevod i film zajedno, umogucnosti i slika kao pregled. molicu vas samo da mi nepisete ona prava dali imam za to posto znam da ima dosta pametnih oko toga.. procitao sam necu svoje licne uploade neg sa drugih linkova kao i svi.. i to je to, ako ima neko da pomogne nek se javi MOLIM VAS !!!
Fake_Spy je napisao/la:
Evo druze skripta, ne moze bit bolja, ja licno koristio davno na efilmovi.net i predobra je i prejednostavna

http://www.phpsugar.com/phpmelody.html?utm_source=hotscripts&utm_medium=hotscripts&utm_campaign=hotscripts
nije ti lose ovo al skupi su :D mislim za mene, imaju jedni Video Galery sto su free, al mi se nesvidjaju i isto su jednostavni. samo zalijepis link str upload, i sliku add i to je to, al jbg.. na free ima limit pregleda il slicno..

EDIT: npr. ja gledam ovde filmove i imaju odlicnu skriptu. filmovi.infopult.net
Pa zaposli sebi onda jednog PHP programera i jednog dizajnera i nek ti naprave nesto sto nase oci do sad nisu vidjele 
Fake_Spy je napisao/la:
Pa zaposli sebi onda jednog PHP programera i jednog dizajnera i nek ti naprave nesto sto nase oci do sad nisu vidjele :P
ipak tebi hvala puno nacu ovo nulirano za WP i to je to :D ili php postoji sve cracked :P
dino007 je napisao/la:
ipak tebi hvala puno nacu ovo nulirano za WP i to je to  ili php postoji sve cracked 
Nije niko zaradio bez truda  plati nekome da ti to neko čestito odradi a ako se potrudiš pare ćeš brzo vratit 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.