Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

-

401 pregled · 20 odgovora · otvorena 16.03.2014. u 22:18

-
Jako fino, svida mi se ideja. Mozda ne bi bilo lose kada bi mogao izaci kao neki pop up ili nesto slicno kada neko ogovori na nasu temu, ili cak notofikacije za nove teme na forumu.
moca je napisao/la:
Jako fino, svida mi se ideja. Mozda ne bi bilo lose kada bi mogao izaci kao neki pop up ili nesto slicno kada neko ogovori na nasu temu, ili cak notofikacije za nove teme na forumu.
Razmišljao sam o tome, ali nažalost, kako g.ba nema dio sajta gdje možeš vidjeti zadnje notifikacije, nisam siguran da je to moguće :/ Ali probat ćemo...

e: a što se tiče poruka, moglo bi to raditi, sutra ću to...
arman10 je napisao/la:
Hoću extenziju za firefox :*
Za početak ovo  Firefox useri će pričekati ili se prebaciti na chrome  
Well done :P
Znam da ovako kad mi gledamo, ovo jednostavno izgleda ali nije nimalo, svidja mi se ideja ako ti zatreba neka pomoc, javi se ;)
Odlicno napravljeno.

Svaka cast na trudu.
Svaka cast.

Bila bi i korisna obavijest ili pop-up kada god dobijes notifikaciju. Bilo dali odgovor na temu ili citat.
_FliP je napisao/la:
Svaka cast.

Bila bi i korisna obavijest ili pop-up kada god dobijes notifikaciju. Bilo dali odgovor na temu ili citat.
Sve u svoje vrijeme 
Odlicno odlicno. Ako stignes bilo bi dobro da dolaze obavijesti i sa foruma, recenzije itd. Uglavnom svaka cast na trud
Svaka cast, vidi se da je dosta vremena u ovo ulozeno. GJ  
Odlična ideja, svaka cast  
Svaka čast za ideju, podržavam. :)
Odlična ideja, još samo ubaci što ovi gore kažu, neki pop-ups, notifikaciju za novu poruku, citiranje itd itd, ako je to moguće.

Uglavnom, svaka čast i na ovome dosad urađenom. 
not bad 
Fino,fino sviđa mi se ideja samo pazi bolje ti je radi na tome nekih sedmicu dvije još dok 100% ne budeš siguran da će radit sve kako treba i dodaj još neke opcije,sve u svemu Svaka Čast!  
belmo996 je napisao/la:
Malo na dizajnu poraditi 
Pa ako je ko voljan da pravi sličice nije problem, nisam neki fotošoper, koristim corel da bih rezao/smanjivao slike 

e: ajd ako mi neko može poslat poruku da vidim ovo za poruke, btw. evo nova sličica:

G.ba u malom je nova opcija, možete koristiti g.ba u umanjenom prozorćiću, možda ga malo povećam 
Svaka čast za ideju !

+1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.