Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jel moguce naoplatiti kredit za mob na ovaj nacin?

241 pregled · 6 odgovora · otvorena 04.03.2014. u 22:11

Da li je moguce nadoplatiti kredi za mob preko interneta?
Pomocu kreditne kartice i to.
Mreza ERONET, BH Mobile.
Izgleda da jeste kod bhtelecoma, logujes se na panel i uneses podatke od kartice.. Informacija od Mesya

edit:
ja sam ti dao priliku da se vratis na sajt i bila je dilema da li da vratimo ban ili da te ostavimo a ti tako koristis. Eto ti 7 dana da se ohladis i naucis postovati moderatore.
Ako imaš MojaTV paket od bh:T možeš to uradit preko televizora, vrlo jednostavno.
Ovaj brutal se gubi ko abdest, ako si iznjeo svoje mišljenje ne moraš momku kljucat temu -.-"

Post dobio šamar od Enis

bogetina je napisao/la:
Ako imaš MojaTV paket od bh:T možeš to uradit preko televizora, vrlo jednostavno.
Ovaj brutal se gubi ko abdest, ako si iznjeo svoje mišljenje ne moraš momku kljucat temu -.-"
Ja sam zakljucao temu. Dobio je odgovor, nije pitao moze li preko TV nego preko kartice. 

Post dobio aplauz od Enis

bogetina je napisao/la:
@sto se tice dopuna mozes sto da ne , al najbolje ti je da ti njih kontaktiras jer ce ti oni to najbolje reci

@Evo i ja gledam cudo da nas ne samara ::BlackGuyBeaten::
Imer je napisao/la:
Ja sam zakljucao temu. Dobio je odgovor, nije pitao moze li preko TV nego preko kartice. ;)
Nije brutal svu pamet svijeta pokupio nista te ne kosta ako ostavis temu otkljucanom, mozda neko zna kako se moze dopunit.

Post dobio šamar od Enis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.