Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Navigacija za auto

139 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.03.2014. u 19:40

Cuo sam da se moze sa neta skinuti mapa za navigaciju i narezati na CD, pa onda u auto ubaciis CD i imas tu mapu.
Da li neko zna gdje se moze skinuti to? (te mape)
Pa valjda bi bio red da navedes ima navigacije?
Helem nejse, ne moras nista ni navoditi, pa cak ni otvarati ovu temu nego jednostavno ukucati na http://www.google.com il .ba
maps for (ime navigacije ide ovde) download i to ti je to.
Imer je napisao/la:
Pa valjda bi bio red da navedes ima navigacije?
Helem nejse, ne moras nista ni navoditi, pa cak ni otvarati ovu temu nego jednostavno ukucati na http://www.google.com il .ba
maps for (ime navigacije ide ovde) download i to ti je to.
Rijec je o automobilu BMW X3 i to je original BMW navigacija, nema nigdje da se ubaci kartica sa mapom. Pa sam cuo da se moze narezati na CD
Moze to sve.. Samo ovdje na gamesu nemas nekog ko je u tome jak da ti objasni.. Ja cu ti ako ovdje ne smijem postati forum, tj podforum na kome imas sve o navigacijama za auto.. Pa vidi sta i kako.. saljem na pm..
Sasa_Interceptor je napisao/la:
Rijec je o automobilu BMW X3 i to je original BMW navigacija, nema nigdje da se ubaci kartica sa mapom. Pa sam cuo da se moze narezati na CD
Ja sam probao jednom u renault laguna i očitalo par mapa al ništa za naše prostore  
Najgore je pronaći mape nema se gdje skinut.
treba i meni navigacija za android ako neko zna vise o tome kako skinuti i koristit
Pozdrav novi sam na forumu,dali mi moze neko reci kako narezati navigaciju na CD r310 za golf 6 Skinuo sam je pokusavao sam je narezati na CD ali pokazuje error kada se ubaci cd
jalmina je napisao/la:
Pozdrav novi sam na forumu,dali mi moze neko reci kako narezati navigaciju na CD r310 za golf 6 Skinuo sam je pokusavao sam je narezati na CD ali pokazuje error kada se ubaci cd
Ja sam narucio sa pika. Ali nece da radi, ubacim CD a nista se ne desava.
ja sam skinuo sa neta treba mi tacno samo da znam kako narezati na CD narezivao sam pa mi error pokazuje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.