Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pes 13 Problemi !

61 pregled · 5 odgovora · otvorena 13.02.2014. u 03:38

Pozdrav Gameri, imam problema sa pesom 13
Instalirao sam normalno i crackovo i udjem u igru i samo crn ekran ništa se ne pojavavljuje stoji tako kao da je u igri a ništa ne vidim.

Konf. kompa :

Proc: 3.0 single :/
Ram : 1 gb
Graficka : GeForce 210 1 gb ??
AKo neko zna nešto neka pomogne HVALA
Podrzava li ti graficka novi pixel shader ?
imas slabo rama meni sa 2 gb prikazuje da mi je slab ono pise na postavkama BAD. mda bi trebao moci uci u igricu. probaj pokrenuti kao administrator. mozda ti ne valja crack. ili ako si instaliro neki patch mozda nisi dobro instaliro. probaj na torrentu naci novi crack. imam ja ali ne znam kako bi ti poslao pa da probas. :D
do rama nije sto posto... slusaj.. imao sam slican belaj samo sto meni ima ono dole loading al nece da loada.. skinuo sam onaj patch pesedit 6.0 i normala radi sve.... nezz dali ce ti to pomoci ali svakako da bi vise uzivao u igri skini taj patch pa mozda se i popravi... j*biga kad je samo crn ekran..
rat je napisao/la:
do rama nije sto posto... slusaj.. imao sam slican belaj samo sto meni ima ono dole loading al nece da loada.. skinuo sam onaj patch pesedit 6.0 i normala radi sve.... nezz dali ce ti to pomoci ali svakako da bi vise uzivao u igri skini taj patch pa mozda se i popravi... j*biga kad je samo crn ekran..
Pomoglo mi je to HVALA VAM NAPRAVIO SAM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.