Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

eZarada sa investicijom?

111 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.02.2014. u 11:54

LP svima

kako je?sta se radi?

Putem PTC sajtova i jos par stvari namak'o sam oko 15$ dolara na paypal-u.Sada me zanima postoji li nacin da to nekako investiram.Previse je ovih "sigurnih" sajtova tako da ne znam koji da odaberem.

Ako neko ima iskustva sa ovim moze da mi preporuci neku stranicu i da mi kaze samo je li moguca zarada sa ovako malom investicijom 
bet365
Kada bi jos mogao prebaciti pare putem Paypala :p ,ima li neko drugi nekakv prijedlog  ?
Stvarno ne znam kako se tu cjene krecu , ali cuo sam da su ljudi zaradili onako nesto malo novca , na bit coinsina , sad ne znam stvarno kretanje tih cjena , ali eto , malo pogledaj bitcoinse 
Asylah je napisao/la:
Stvarno ne znam kako se tu cjene krecu , ali cuo sam da su ljudi zaradili onako nesto malo novca , na bit coinsina , sad ne znam stvarno kretanje tih cjena , ali eto , malo pogledaj bitcoinse 
Nista odo pogledati,hvala na prijedologu 
Asylah je napisao/la:
Što se tiče "internet mininga" za to ti treba poseban rig, par grafičkih kartica, skupljih, koje većina nema. Tako da se slobodno možete maniti mininga.

Isto tako, ne vrijedi ulagati pare u ove sajtove. Jedini ljudi koji imaju nešto para od ovakvih sajtova su likovi koji imaju hiljade referala koji za njih rade.

Učite ljudi informatiku, nema ništa da pada sa neba vjerujte mi 
Elysium je napisao/la:
Što se tiče "internet mininga" za to ti treba poseban rig, par grafičkih kartica, skupljih, koje većina nema. Tako da se slobodno možete maniti mininga.

Isto tako, ne vrijedi ulagati pare u ove sajtove. Jedini ljudi koji imaju nešto para od ovakvih sajtova su likovi koji imaju hiljade referala koji za njih rade.

Učite ljudi informatiku, nema ništa da pada sa neba vjerujte mi 
neam pojma , nez ko mi je to objasnio , kao burza ... nesto na taj fazon , i da se prodaju , ne moras majnat ,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.