Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Elder Scrolls Online Beta Ključevi

232 pregleda · 13 odgovora · otvorena 05.02.2014. u 15:04

Holy shits and gigles 

Da li neko prati Elder Scrolls Online??

Da li se neko prijavio davno, jako davno za BETU? Ako se neko prijavio jako je moguće da ste dobili key, to bi trebalo biti ovako nešto:

Jest da sam prihvatio ESO "kao ne smijem nikome davati skrinshotove i slično" but who cares, skinut ću igru, otići ću kod frenda, instalirati, pokrenuti uslikati par slika da vidimo kakvo je ovo kino: Helem mejl bi trebao biti ovakav:

Jedva čekam da ovo probam, tako da vam savjetujem ako ste se prijavili nekada provjerite sve moguće mejlove 
Jedva čekam 3 april jarane da krenem igrat,pre order gotov sad samo jos cekanje  :D :D
Elysium je napisao/la:
tek od sutra mogu redeemat obicni clanovi, jucer i danas su u mogucnosti premium memberi ovog sitea koliko sam ja skontao 

Premium Only: February 4th - 5th, 2014
All Curse Members: February 6th - 10th, 2014
Gledao sam, nisam baš nešto zagrijan. Ali vjerovatno ću probati.
Ispiti me ubiše  
Congratulations!

You now have access to The Elder Scrolls® Online BETA!

Thank you,

- The Elder Scrolls® Online Team

jel ovo 21gb il mi se cini?
pirjavio sam se davno i dobio ovaj key, probat cu igricu ali ne ocekujem previse jer ja volim mmorpg kao wow zbog pvp-a
ned je napisao/la:
Congratulations!

You now have access to The Elder Scrolls® Online BETA!

Thank you,

- The Elder Scrolls® Online Team

jel ovo 21gb il mi se cini?
Jeste 21  
A net mi je tako jak, 3 godine da skidam  
Frisk je napisao/la:
Jeste 21  
A net mi je tako jak, 3 godine da skidam  
Kažu da skida 21gb, ali mu treba oko 30-60GB prostora sa svim mogućim patchovima 
evo ja sam dobio dva kljuca, pa ako kome treba, samo javite
jedino sto imam da kazem na sve ovo je, cista navlakusa.
10 miliona ljudi se registrovalo za betu i malo ko je dobio pristup i sada pred zavrsenje daju svima free kljuceve da kao dodju igrati.
to ti je ono imas 3 dana naigras se, navuces se na igru i onda kad dodje april platis mekano nekih 30-40$, pa jos poslje toga svaki mjesec moras davati jos 15$ da bi igrao igru.

da im nije bio subscription model mozda bih i uzeo igru, ali ovo je previse.
da je bio buy to play model garant bih uzeo igru jer obozavam elder scrolls ali ovo je previse, bar za mene.
Chartos je napisao/la:
10 miliona ljudi se registrovalo za betu i malo ko je dobio pristup i sada pred zavrsenje daju svima free kljuceve da kao dodju igrati.
to ti je ono imas 3 dana naigras se, navuces se na igru i onda kad dodje april platis mekano nekih 30-40$, pa jos poslje toga svaki mjesec moras davati jos 15$ da bi igrao igru.

da je bio buy to play model garant bih uzeo igru jer obozavam elder scrolls ali ovo je previse, bar za mene.
ko i svaki mmo, btw ovo ti je stress test, svaki mmo ti radi ovo da vide jel mogu serveri izdrzat, tj svaka beta koju sam dosad igro od mmo je imala stress test maloprije izlaska igre
Chartos je napisao/la:

ovo nije navlakuša, ovo nije free key da igraš permanetno igricu 

već kao što gulle kaže beta si tester, igra je isto što i wow, mjesečno plaćaš + base game.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.