Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hearthstone craft

78 pregleda · 1 odgovor · otvorena 04.02.2014. u 23:00

Nabio sam lv20 na mageu, i na ostalim charovima po 5-10.. nisam do sada nista craftao... jer ne znam sta trebam prvo napraviti :<

ako ima neko neki link, ili ako mu nije mrsko napisati sta trebam prvo napraviti, koje karte trebam unistavati.. bio bih zahvalan!
http://www.youtube.com > How to craft cards hearthstone

Ja ti jos za dugo ne bih preporucio da radis to.

Zasto?

Jednostavno, ne isplati ti se.

Prvo trebas naci klasu koja ti najvise odgovara i za koju ces praviti karte. Onda trebas imati puno, puno, PUNO karata za unistiti da bih napravio neke koje su ti potrebne.

Koje karte unistavati?

Unistavas karte koje imaju zlatni okvir a vec je posjedujes bez okvira.

Zasto?

Zato sto karte sa okvirom vrijede vise dusta a nemaju nikakve prednosti sa usporedbom na one bez okvira. Karte sa zlatnim okirom imaju samo okvir i animiranu pozadinu i tu su za ove "sakupljace" koji zele zlatni "dek" karata.

Ali to ti je i dalje premalo dusta i ne mozes napraviti nista od njega. Zato moras unistavati "skuplje" karte koje nisu "dovoljno dobre" za tvoju rasu (koju sam ti rekao da moras odabrati na pocetku posta).

Za legendary karte ces najvise dusta dobiti, ali opet trebas vise legendary karata u dust pretvorit da bi sam napravio JEDNU legendary.

Zato moj ti je savijet:

1. Collect sve questove koje mozes (Tako ces otkljucati sve klase i dobiti osnovne karte)
2. Od zaradjenog novca iz prvog koraka kupi sebi deckova karata
3. Probao si sve rase, odluci sta ti se najvise svidja
4. Nadji na internetu, na nekom forumu, neki dobar build za lika kojeg si odabrao (kako znati sta je "dobar" build? Ne mozes ali mozes predpostaviti ako ima dosta pozitivih komentara)
5. Sve karte koje nisu vezane za build za tvog lika pretvori u dust i napravi sebi deck za tog istog, kako bog zapovjeda
6. Imat ces jednog, ali dobrog, i ako imas imalo skilla moci ces lagano pobjedit u vecini situacija

Ako te jos sta zanima slobodno se javi

Post dobio aplauz od DZAVID

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.