Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pro Evolution Soccer 2015 vol.2

260 pregleda · 19 odgovora · otvorena 04.02.2014. u 21:11

Prosla tema : http://gamers.ba/forum/43/209237/pro-evolution-soccer-2015/

Nova verzija Konamijeve nogometne simulacije, Pro Evolution Soccer 2015., dijelom se razvija u novom studiju smještenom u Ujedinjenom Kraljevstvu, kako bi napravili igru što privlačniju europskoj publici. U intervjuu za MCV, šef europskog ogranka Konamija Shinji Hirano, otkrio je kako se za igru dijelom brine i britanski razvojni tim po prvi put u povijesti serijala. "Ne mogu reći puno toga o PES-u 2015., ali spremni smo za povratak. Ne mogu dati detalje o tome što točno radi UK studio, ali rade na sljedećem projektu i brinu se za potrebe Europljana. Riječ je o globalizaciji franšize, više nije razvijana samo od strane Japanaca."

Dodao je kako znaju točno što nije valjalo s PES-om i rade na tome: "Sljedeća verzija je u potpunosti promijenjena. 2014. je godina tranzicije za franšizu, očekujte velike stvari." Fina najava, ali ipak je uzimamo s dozom opreza, jer nam se nekako čini da već niz godina slušamo kako je upravo tekuća godina revolucionarna za serijal.

Inače, Konami je potvrdio da PES 2015 izlazi za PS4, dok Xbox One verzija još nije potvrđena.

izvor hcl.hr
Znaci ono najbitnije da su se napkon i europljani prikljuci u timu KONAMI-a.

Dali ce ovo biti standardna prica il ponovo rodjenje PES-a,vidjecemo kad izbace trailer ili screenshoot.Do tada ubija ih EA Sports 
Mazanje očiju kao i za PES 2014. Podigli su prašinu pričom novi engine, tamo-vamo, a ustvari bolji PES 2013 od 14-ke. Ostajem na FIFI u svakom slučaju, popravili se ili ne.
iNVISIBL3 je napisao/la:
Mazanje očiju kao i za PES 2014. Podigli su prašinu pričom novi engine, tamo-vamo, a ustvari bolji PES 2013 od 14-ke. Ostajem na FIFI u svakom slučaju, popravili se ili ne.
I ja sam na FIFI,mogu ti reci da sam se pozitivno iznenadio.Svidja mi se gameplay a najvise kako je odradjena carrer liga,ONLINE jos veca zaraza.

Steta sto nije NEXTGEN izasao za PC.

btw : PES 2014 je nedovrseni PES,slobodno mogu reci neka DEMO verzija.
soul_eclipse je napisao/la:
I ja sam na FIFI,mogu ti reci da sam se pozitivno iznenadio.Svidja mi se gameplay a najvise kako je odradjena carrer liga,ONLINE jos veca zaraza.

Steta sto nije NEXTGEN izasao za PC.

btw : PES 2014 je nedovrseni PES,slobodno mogu reci neka DEMO verzija.
Fakat šteta za nextgen, ali i ovo sad je prejako. Ja Master Lige na PESu mogu igrat maksimalno 2 sezone, ostalo postaje monotono, dok na FIFI bez problema igram 10+ sezona i ne dosadi mi ni najmanje. Skauti, mlade nade, prelazak iz kluba u klub, trenerska plata, realan budžet itd. čine je magičnom.
iNVISIBL3 je napisao/la:
Fakat šteta za nextgen, ali i ovo sad je prejako. Ja Master Lige na PESu mogu igrat maksimalno 2 sezone, ostalo postaje monotono, dok na FIFI bez problema igram 10+ sezona i ne dosadi mi ni najmanje. Skauti, mlade nade, prelazak iz kluba u klub, trenerska plata, realan budžet itd. čine je magičnom.
ja sam u PES-u najvise igrao 8 sezona na kraju mi izbacilo STOP WORKING i nikad mi se nije vise dalo iz pocetka igrati a najgore je sto je uvijek sve isto,isti sistem.Dok na fifi kao sto si ti ovo naveo + realne cijene igraca npr Real neda BALE-a ispod 100 mil sto je realno.
Ma dovoljno je što su licencirane lige i klubovi, sistem u igri je vrh...
BhBoy je napisao/la:
c/p
Pa napisao sam izvor : hcl.hr,sta si pozurio da me ocrnis odma hahahaha
Svake godine isto, Pes sere, Fifa prejaka. Potpisujem sve ovo gore receno :)
Nemojte tako ljudi, i PES je nekad bio 4 puta bolji od fife npr FIFA 10 i PES 10, dva razlicita svjeta... Po mom misljenu tad je pes ubio FIfu u pojam da se razumiemo, a tek Pes 11.Ovo vam je jedno vrjeme je PES dobar jedno vrjeme FIFA tako to ide. :D
BhBoy je napisao/la:
c/p
e jabuko tatina

slazem se sa eaglom, pes kad je 2009oj uveo become a legend fifa je 0 bila i poslije 2009e i 10ka je razvaljivala... poslije toga 12ka 13ka al 14ka sto jes jes ku**u nevalja al opet ne zelim da igram fifu jer pesa igram jos od ps1 pes1 i pes2 tako da...jebiga cuva se tradicija i hoda se jos uvijek po sokeranama 
igram pes odkad i postoji :D tako da cu ga igrati iako nije uradjena 14ka kako treba ali et nije bog zna ni fifa nesto samo sto imaju vise opcija u igri koji ne dosade..:) PES 2015 bih trebao biti extra extra bas :=) bit ce pretpostavljam nove licencirane lige i stadioni i naravno optimizacija ..
Kad si prešao na fifu ? 

Ma pes 2006 i 2013 majka
Pa napisao sam izvor : hcl.hr,sta si pozurio da me ocrnis odma hahahaha
Pa sta imas pisat kada mogu da vidim na hlc-u
BhBoy je napisao/la:
Mozda ne posjecuju svi taj hlc?
BhBoy je napisao/la:
A sta mislis da svi posjecuju HCL 
A sta mislis da svi posjecuju HCL ???
glup si
BhBoy je napisao/la:
glup si
Dobro pametni,aj sad razguli sa teme 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.