Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FM 14 save

96 pregleda · 9 odgovora · otvorena 02.02.2014. u 18:42

Pozdrav raja,evo da vidim koliko vas igra football managera i kako vam ide.
Ja sam poceo sa Rubin Kazanom pretezno radi Rondona i M Vile.Trenutni cilj mi je biti medu top 3 u rusiji i sto dalje dogurati u evropi.
Kako vama ide ?
Meni ide poprilicno lose.
TAU je napisao/la:
Meni ide poprilicno lose.
S kim igras i do cega je taktika,ozljede itd
Igram sa Leeds Unitedom, nije lose, 3 sezona, u prvu ligu uso u 2 sezoni. Za sada na 14 mjestu...
Adem93000 je napisao/la:
Igram sa Leeds Unitedom, nije lose, 3 sezona, u prvu ligu uso u 2 sezoni. Za sada na 14 mjestu...
Svaka cast,sad ti je bitno samo da ostanes u prvoj a transfere gledaj free ili posudbe a kupovat samo gdje ti je pravo kriticno
uzeo millwall igram 4 sezone, prva liga, 9. na tabeli  9-)
3yM je napisao/la:
uzeo millwall igram 4 sezone, prva liga, 9. na tabeli  9-)
Svaka cast :D
Shamany je napisao/la:
Svaka cast,sad ti je bitno samo da ostanes u prvoj a transfere gledaj free ili posudbe a kupovat samo gdje ti je pravo kriticno
Pa normala. Dok ne dadnu malo veci budget :)
Adem93000 je napisao/la:
Pa normala. Dok ne dadnu malo veci budget 
Budzet me pravo muci,nw znam kako ga popunit,radim one misije I trejdam al slabo idu pare,jos kad porazi zaredaju 
TAU je napisao/la:
Budzet me pravo muci,nw znam kako ga popunit,radim one misije I trejdam al slabo idu pare,jos kad porazi zaredaju :(
A uvijek je to kada se pocne sa nekim klubovima koji nisu u visem rangu,prvo te muci da doguras u prvu ligu,pa da u njoj ostanes,a da radis sa free agentima i loan pa kasnije vec vise daju za transfere,ali se tu puno zivaca izgubi haha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.