Pozdrav, potrebam mi je neko da mi u PS-u uradi dizajn za dukserice i da ja nakon toga to mogu odnijeti u radnju da mi se to uradi, znaci potrebno mi je sve sto ide uz to. Napominjem da je nagrada u kreditu dakle u zavisnosti od toga kako nam se svidja rad 2KM-5KM sasvim dovoljno za jedan normalan desing. Hvala unaprijed
[Veličina / Dimenzije]: /
[Slika / Render / Stock]: /
[Boje]: Ici ce crna dukserica najvjerovatnije, pa eto da se boja slova uklopi
[Font]: nije toliko bitan osim da nije Comic sans i oni ostali pedersi fazoni, znaci neki klasicni
[Text / Naziv / Citat]: Naprijed da pise FPS u okviru nekog grba ili posto je rijec o grupici moze se napraviti na taj fazon, nije vezano za gaming tako da to mi ne treba, radi se o nas 7-8 jarana i zelimo dukseve da napravimo. Na ledjima moze da pise Fratelli Per Sempre nekom normalnom velicinom na vrhu ledja.
[Stil izrade]: ...
[Okvir]: /
[Veličina / Dimenzije]: /
[Slika / Render / Stock]: /
[Boje]: Ici ce crna dukserica najvjerovatnije, pa eto da se boja slova uklopi
[Font]: nije toliko bitan osim da nije Comic sans i oni ostali pedersi fazoni, znaci neki klasicni
[Text / Naziv / Citat]: Naprijed da pise FPS u okviru nekog grba ili posto je rijec o grupici moze se napraviti na taj fazon, nije vezano za gaming tako da to mi ne treba, radi se o nas 7-8 jarana i zelimo dukseve da napravimo. Na ledjima moze da pise Fratelli Per Sempre nekom normalnom velicinom na vrhu ledja.
[Stil izrade]: ...
[Okvir]: /