Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LOL] Lunar Revel

223 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.01.2014. u 13:48

Lunar Revel

Lunar Revel je proslava lunarne nove godine po azjskom lunarnom kalendaru. U svijetu League of Legends se obiljezava od 2012 godine. Prvo obiljezavanje bilo je 10. sijecnja 2012 godine, popraceno je sa cetiri nova skina, ove godine sa tri, i naravno sa novim avatarima i ward skinovima.

Morate pobjediti jedan mec da bi ste otkljucali avatar- Year of the Horse.

Morate pobjediti dva meca da bi ste otkljucali avatar- Warring Kingdom Tryndamere.

Morate pobjediti dva meca, na mapi Twisted Treeline, da bi ste otkljucali avatar- Lunar Goddess Diana.

Morate pobjediti dva meca, na mapi Howling Abyss, da bi ste otkljucali avatar- Dragonblade Riven.

Skins

Kao i proslih lunarnih novih godina, i ove, dolaze novi skinovi.

Warring Kingdom Tryndamere 975RP

Lunar Goddess Diana 975RP

Dragonblade Riven 975RP

*Cijene ce se promijeniti nakon Lunar Revel-a.

Wards

Ward skinove mozete besplatno koristiti prvih 13 dana (od danas), nakon toga ih mozete kupiti za 640RP. Takodjer vraceni su i ward skinovi iz 2013.

Prethodna tema o Dragonblade Riven -

http://gamers.ba/forum/38/208853/the-legend-of-dragonblade-riven/

Ovako brate volim kad neko napiše temu, fino sve. +1
Ja prestanem lola igrat oni izbace skin za Dianu 
Fino,fino

@head takodjer prestao sam igrat 
imam 1000rp-a i cekam onaj demonblade za tryndu da bude -50% ima jedno 2 godine XD al izgleda nista od toga pa cu vjerovatno ovaj kupiti... sve u svemu fino
g0k1 je napisao/la:
imam 1000rp-a i cekam onaj demonblade za tryndu da bude -50% ima jedno 2 godine XD al izgleda nista od toga pa cu vjerovatno ovaj kupiti... sve u svemu fino
Taj skin nikad neće biti ispod 1820 RP jer je to legendarni skin i takvi skinovi nikada neće biti na sniženju 

@ontopic

Planiram samo pokupiti ove ikonice i ništa više. Jedini dobar skin mi je Dragonblade Riven, ali su male šanse da ću ga uzeti iz par razloga: Riven je nerfana i nije više dobra kao prije, a i imam Battle Bunny Riven.
demonblade trynda nikad nece biti na saleu hahahh  
Sve super napisano, svaka ti čast  

Samo ima mala greška, zaboravio si napisati da za 3 ikone trebaš igrati sa najmanje jednim prijateljom, samo za ovog konja trebaš sam.

Post dobio aplauz od MaxYz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.