Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba android aplikacija

193 pregleda · 4 odgovora · otvorena 11.01.2014. u 13:07

Dobar dan,prvo ukratko pozdrav članovima administracije i svim članovima.
Čuo sam za ovaj forum od prijatelja,reko mi je da su svi kulturni da je zajednica super,da ima mnogo raznih projekata te mi je spomenuo da još nitko,kolko on zna nije pokrenuo projekt o rađenju android aplikacije g.ba
Inače radim android aplikacije,ovo mi djeluje kao zanimljiv projekt,ne tražim naknadu,tek se uhodavam tako da nemam to pravo.Molio bih da članovi administracije razmotre ovu ponudu i nek mi se jave u PM.
Hvala,pozdrav.

(Molim bez nepotrebnih komentara,ako netko treba savjet neki u vezi android aplikacija nek se javi porukom.)
sretno brt al kolko oni tebi vjeruju to ne znam mada znam kad bi se ta aplikacija radila kako treba da bi trebala biti slicna FB-u a ako ko bude radio nek dobro sa clanovima razmotri kako bi trebala izgledati.

ne vjerujem da ti tek tako sam mozes dignuti taj projekat trebas dugo vremena provest ovdje i dobro se upoznat sa clanovima i administracijom...
Napraviti WebView u android aplikaciji je najmanji problem, bukvalno par minuta posla... Problem je u tome sto bi se morala napraviti mobilna verzija Gamersa (sto je posao web developera), a to nije mala stvar uzimajuci u obzir da ni desktop verzija ne radi u potpunosti kako bi trebala a da ne govorim o backend problemima.

A sto se tice razvoja desktop verzije, vec par mjeseci su mi ruke svezane. Svaka slijedeca izmjena zahtjeva prisustvo i konzultacije s Adnanom, vlasnikom Gamersa, kojem se ulaganje vremena i novca u Gamers navodno ne isplati.
I ja sam htio postaviti temu,zašto je neko ne napravi..
Jedva čekam!
Sretno u radu !

::AllTheGuy::

::EWBTE::

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.