Sad je test verzija, dok rjese bugove za 2 3 dana pocinje citav reset, isponova znaci trebace nam novi igraci odma ispocetka jer ce te kasnije biti jaki
) Ko zeli pomoci BiH neka procita dole..
Eh ovako raja moja, ko zna zna ko ne zna sad ce znati, bila je browser igrica vPopulus beta, onda su admini krenuli praviti alpha, i napravili su, sad je test verzija evo link
naravno tu dolazite pomoci svojoj drzavi, ja bi vise volio da dodje vas sto vise Bosanaca, posto nas je veoma malo ako nas ima vise od 30 ja cu se ubiti
tako da molim vas preko mog refa se regajte, posto ja koje golde dobijem cu slati na ORG bez laganja bice dokazi, pravicemo nase firme i to, posto sam ja u drustvu sa predsjednikom sadasnjim tako da vas zovem preko mog ili njegovog refa, ako necete preko mog javite se na pm dacu vam njegov, a evo zasad moj znaci ako hocete dodjite pomoci
test.vpopulus.net/homepage/referrer/788
) Ko zeli pomoci BiH neka procita dole..Eh ovako raja moja, ko zna zna ko ne zna sad ce znati, bila je browser igrica vPopulus beta, onda su admini krenuli praviti alpha, i napravili su, sad je test verzija evo link
naravno tu dolazite pomoci svojoj drzavi, ja bi vise volio da dodje vas sto vise Bosanaca, posto nas je veoma malo ako nas ima vise od 30 ja cu se ubiti
tako da molim vas preko mog refa se regajte, posto ja koje golde dobijem cu slati na ORG bez laganja bice dokazi, pravicemo nase firme i to, posto sam ja u drustvu sa predsjednikom sadasnjim tako da vas zovem preko mog ili njegovog refa, ako necete preko mog javite se na pm dacu vam njegov, a evo zasad moj znaci ako hocete dodjite pomoci
test.vpopulus.net/homepage/referrer/788