Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

x/1 75% WINNNNNNNNN

182 pregleda · 5 odgovora · otvorena 23.12.2013. u 14:53

Nemojte se zalecati, nije dojava znate i sami da nema dojava a i koje ima ima je on samo taj ko namjesta ;) mada tipuje se
x/1 Ethnikos - Appolon Kalamaria znaci x/1 u 17:00 igra , eto ko hoce ispratit na minimalan ulog ili ubacit sa svojim parovima znaci za hrabre, nije dojava , nisam ja tipovo al jedan jak tipster :)

u sportplusu nema poluvrijeme/kraj eto gdje igrate ako ima , 75%
Nije to nikakva dojava nego čist razum. U 1. grčkoj ligi većina utakmica gdje igraju slabiji klubovi završi X prvo poluvrijeme. Ista situacija je i u 2. ligi...
sh0ck je napisao/la:
Nije to nikakva dojava nego čist razum. U 1. grčkoj ligi većina utakmica gdje igraju slabiji klubovi završi X prvo poluvrijeme. Ista situacija je i u 2. ligi...
Ja nisam napisao dojava jer bi me na kraju pljuvali kad bi promasili fino sam napisao da se tipuje, i da bi trebalo proci uz malo srece zato je tu 70-75% ja sam igrao :)
SsKull je napisao/la:
Ja nisam napisao dojava jer bi me na kraju pljuvali kad bi promasili fino sam napisao da se tipuje, i da bi trebalo proci uz malo srece zato je tu 70-75% ja sam igrao 
Nije bilo prelaza da se odigra u premieru al možda je i bolje ovako

Zahvaljujem 
gdješ kume tebi vjerovati, nije ti ovo KLADINONICA.ba vec Gamers.ba

Post dobio aplauz od vLexinho

Post dobio šamar od DZAVID

sh0ck je napisao/la:
Nije bilo prelaza da se odigra u premieru al možda je i bolje ovako

Zahvaljujem ;)
;) nnc nadam se da ce pobjedit da i ja nesto ubodem kod mene u bet live ima 4.00 kvota, mada ako ne prodje ti si ubo prvo :D
gledaj sta me sinoc obori majku im u zadnjim minutama primaju go ovaj anderlecht

noxez jednom balavac uvijek balavac

EDIT:

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN

HT: 1:1
FT: 2:1 (1:0)

Bravo svima koji su ispratili :)
Dokaz:

Post dobio šamar od DZAVID

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.