Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 66 bodova

Bilboard, FB Cover [RQ]

525 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.12.2013. u 15:50

Potreban mi je cover photo za FB i slika u rezoluciji za bilboard, googlajte i pogledajte kolike su dimenzije nemam vremena za toga, ako hoce admin neka edituje temu, ili obrise ali ide na stetu korisnicima jer mogu dobiti svasta nesta ako urade kako treba, ne zelim pisati inace teme jer nije obicna za neki FB cover steam, CS ekipa ili slicno, tako da oni koji znaju baratati PS-om ili nekim drugim programom slicnim znaju o cemu je rijec....

Tema party-a:
BURN THE UNDERGROUND (Back 2 Techno)
Mjesto odrzavanja:
DOM MLADIH (AMFITEATAR)
Datum i vrijeme odrzavanja:
8. Februar 2014. - 22:00h
Line up:
WORDA, QLE, RUB A DUB, DIZZY DEE, LINOLEE
Cijena ulaza:
5KM

Nagrade za najbolji odabrani dizajn:
5 besplatnih ulaznica
na svaku ulaznicu po pice gratis
poklon paket od BURN-a
godisnja karta za DOM MLADIH (red card)

Zamolio bih sviju koji pokusaju, u slucaju da se odabere njihov projekat, da ga sacuvaju u slucaju nekih izmjena.
GL ! ♥
naxx998 je napisao/la:

:D
mogao sam i ja template uzeti :)
uporedite sa prekjucerasnjim party-em WE LUMIA, i uporedite vase plakate, mene bi bilo stid za ovo dati 700KM da se isprinta bilboard... :)
pozz
DestinatioN je napisao/la:
mogao sam i ja template uzeti :)
uporedite sa prekjucerasnjim party-em WE LUMIA, i uporedite vase plakate, mene bi bilo stid za ovo dati 700KM da se isprinta bilboard... :)
pozz
Nije ovo template da znas
mogao sam i ja template uzeti 
uporedite sa prekjucerasnjim party-em WE LUMIA, i uporedite vase plakate, mene bi bilo stid za ovo dati 700KM da se isprinta bilboard... 
pozz
Pa onda plati i 500KM za izradu bilboard-a, ako te je stid.
Momci su uradili odlicno za ovo sto ti nudis, ovo nije profesionalna firma, ovo su ljudi koji ovo rade iz zabave.
Ako ti ne svidja, ne vrijedjaj, nego se zahvali i produzi dalje negdje gdje ce otici sa obrazom, a ne sa 66 boba.
Imer je napisao/la:
Pa onda plati i 500KM za izradu bilboard-a, ako te je stid.
Momci su uradili odlicno za ovo sto ti nudis, ovo nije profesionalna firma, ovo su ljudi koji ovo rade iz zabave.
Ako ti ne svidja, ne vrijedjaj, nego se zahvali i produzi dalje negdje gdje ce otici sa obrazom, a ne sa 66 boba.
jesi uradio ? nisi...ne znam zasto se javljas ovdje, drugo nije 500KM da uradi neko vec nekih 70-80, sponzorstvo samim time to placa, eh sad zasto ne dati momcima da malo zagriju stolice pa urade, i zarade, ne bas pare ali mogu se provesti, ko god je zasluzio izgotivljen je bio na svakom mom party-u mogu potvrditi mnogi... i to nisu party-i gdje dodjes u 9 i zavrsi se u 12 vec do 7 ujutru raja se druzi :) nema svako za sebe i 4 djevojke/druga 25KM da plati ulaz, niti dodatno za sviju 15KM za pica, niti 100KM za RED CARD, i paket BURN-a koji sigurno nije ispod 50KM vrijednost... vidim nisi to nista imao pa i ne znas cijene i vrijednost, tako da molim te ne spamaj, imaju momci haman mjesec dana, neka googlaju, po youtube-u traze tutoriale, mastu iskoriste i dobiju nesta vrijedno sto ce im mozda biti draze od RIOT POINT-a, mozda opale neku koku na party-u? nisu bas kod mene nafurantice i sminkeri sve :) dva momka su dobili sa portala cak VIP za experience, pa na stolu nasli flasu votke u 15 red bullova :) nisu se zalili a potrudili su se, opet te fino molim, nisam rekao da se nisu trudili gore momci, jedan je uzeo template editovao, taj template cak ja imam ne moze me lagati, drugi su uradili nesta sto se uradi za nekih 15min u vrh glave... nek iskoriste 10 template-a i naprave jedan da gori, mozda ce valjati, nek urade u sto bizarnijem stilu, jer nije komercijalan party, pa da pjeva pitbull, vec se svira Techno i Dark techno, sto opisuju stvari tipa "bol, patnja, mucenje, krv, dubina, tama"... i opet te molim, nije prvi put da mi teme nepotrebno komentarises, samo prestani i f*ck off :)
♥
Jesi bio sad na we lumia? Solidno je bilo, ferrer meni najbolje dizao raju... Imere jesi i ti bio?
Strasno je bilo, zagrijali se drama, u 7 ujutro kuci dosao 

destundslesh; haj javi mi se na pm imam te nesto pitati.

Mala motivacije za photoshopere: OD MENE JOS 300 BODOVA + PREMIUM (cisto da ne nabrajate tih 66 bodova, momak nema vise!?)
orochi je napisao/la:
Jesi bio sad na we lumia? Solidno je bilo, ferrer meni najbolje dizao raju... Imere jesi i ti bio?
Strasno je bilo, zagrijali se drama, u 7 ujutro kuci dosao 8)

destundslesh; haj javi mi se na pm imam te nesto pitati.

Mala motivacije za photoshopere: OD MENE JOS 300 BODOVA + PREMIUM (cisto da ne nabrajate tih 66 bodova, momak nema vise!?)
Prvo i prije svega, Ferrer je bio kita, mozda bar meni jer jbg bavim se produkcijom i DJ-ingom dugo dugo pa drugacije gledam na neke stvari... po meni najbolji je bio OXIA, ubio brasno u nama... a i falilo je mozda 2 laser projektora da usavrsi atmosferu... :D
Drugo, hvala na podrsci brat, cijenim to :) a dosao sam u 12 kuci, posto je after after party bio u podrumu :D do 11 cijepali jos sam na nogama zdrav ziv :D
Prvo i prije svega, Ferrer je bio kita, mozda bar meni jer jbg bavim se produkcijom i DJ-ingom dugo dugo pa drugacije gledam na neke stvari... po meni najbolji je bio OXIA, ubio brasno u nama... a i falilo je mozda 2 laser projektora da usavrsi atmosferu... 
Drugo, hvala na podrsci brat, cijenim to  a dosao sam u 12 kuci, posto je after after party bio u podrumu  do 11 cijepali jos sam na nogama zdrav ziv 
Ko je tebe slago da si DJ ?
SRCEMOJE je napisao/la:
Ko je tebe slago da si DJ ?
sestra ti ili majka mrtva :) ne sjecam se tacno :)
sestra ti ili majka mrtva  ne sjecam se tacno 
Veoma kulturno mladi momce.
SRCEMOJE je napisao/la:
Veoma kulturno mladi momce.
bio sam iskren izvini :/
ša ima DJ, 95 % gamers.ba portala su DJ-evi pa se ti ku**i da si DJ !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.