Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW problem

175 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.06.2007. u 15:27

ukratko..
***kupio wow (nije orginal, radi na free serverima sa www.wowstatus.net)
***otiso kod rodjaka.. install sve ok..
*** dosao kasnije kuci... pokusao da instal sebi i ne moze.. izbaci uvijek ovu stvar:

help plzz
Unable to read - (nemoze da ocita sa CDa neki file !!)

Pise dole - scratched or dirty CD Rom /Dvd rom (izgreban CD ili prljav CD , DVD rom )

ocisti kaladontom ili autopolir vodom !

sretno !

Pise dole - scratched or dirty CD Rom /Dvd rom (izgreban CD ili prljav CD , DVD rom )

sretno !
DaysleepeR je napisao/la:

sretno !

kalodontom? autopolir voda?

ja bi ocisto cd.. a ne unistio..
Pise da ti je :

- Izgreban CS, ili
- Ostecen citac.

Posto ti kod druga CD radi, verovatno je ovo drugo

UNIKATNO RESENJE ZA INSTALACIJU WOW-a :

Kupis 3 prazna DVD-a, odes u obliznju igraonicu, i tamo ti narezu citav "C:\wow" File. Ti dodjes kuci sa ta 3 CD-a, i k'o sav sretan to sebi Copy-Paste u "C:". NEMOZE DA NE RADI.

v3Tr0x je napisao/la:
Pise da ti je :

- Izgreban CS, ili
- Ostecen citac.

Posto ti kod druga CD radi, verovatno je ovo drugo

UNIKATNO RESENJE ZA INSTALACIJU WOW-a :

Kupis 3 prazna DVD-a, odes u obliznju igraonicu, i tamo ti narezu citav "C:\wow" File. Ti dodjes kuci sa ta 3 CD-a, i k'o sav sretan to sebi Copy-Paste u "C:". NEMOZE DA NE RADI.

vetrox najludji si ocam'.. ej a mogu li kod rodjaka (kod kojeg se moce install) otici i sprzit citav wow file a postoji li neko drugo rjesenje??

mogu li npr. sve sa cd-a copy u neki folder pa onda iz tog foldera install?

ajd vetrox pomazi
Sh4rK-BoY je napisao/la:
ajd vetrox pomazi

Listen very carefully, I shall say this only once . . .

Kupis 2-3 prazna DVD-a. Ja mislim da na toliko moze da stane citav WoW fajl. Odes kod rodjaka, i on ti, ako ima rezac, nareze-sprzi file u koji si ti njemu instalirao WoW...najcesce C:\wow. Ti dodjes kuci i to sebi paste na local disc C. Ako ne radi, onda mi 'ebi majku.

Ja sam ovako radio 20+ puta i nikad nije bilo problema

Zadnji edit: 23.06.07 u 09:57:52

Kupis 2-3 prazna DVD-a. Ja mislim da na toliko moze da stane citav WoW fajl. Odes kod rodjaka, i on ti, ako ima rezac, nareze-sprzi file u koji si ti njemu instalirao WoW...najcesce C:\wow. Ti dodjes kuci i to sebi paste na local disc C. Ako ne radi, onda mi **** *****.
v3Tr0x je napisao/la:

Kupis 2-3 prazna DVD-a. Ja mislim da na toliko moze da stane citav WoW fajl. Odes kod rodjaka, i on ti, ako ima rezac, nareze-sprzi file u koji si ti njemu instalirao WoW...najcesce C:\wow. Ti dodjes kuci i to sebi paste na local disc C. Ako ne radi, onda mi **** *****.

thanx.. pokusacu..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.