Diskusija
Zaključana
WoW problem
175 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.06.2007. u 15:27
Unable to read - (nemoze da ocita sa CDa neki file !!)
Pise dole - scratched or dirty CD Rom /Dvd rom (izgreban CD ili prljav CD , DVD rom )
ocisti kaladontom ili autopolir vodom !
sretno !
Pise dole - scratched or dirty CD Rom /Dvd rom (izgreban CD ili prljav CD , DVD rom )
sretno !
Unable to read - (nemoze da ocita sa CDa neki file !!)
sretno !
sretno !
DaysleepeR je napisao/la:
kalodontom? autopolir voda?
ja bi ocisto cd.. a ne unistio..
| Unable to read - (nemoze da ocita sa CDa neki file !!) Pise dole - scratched or dirty CD Rom /Dvd rom (izgreban CD ili prljav CD , DVD rom ) ocisti kaladontom ili autopolir vodom ! sretno ! |
kalodontom? autopolir voda?
ja bi ocisto cd.. a ne unistio..
Sh4rK-BoY je napisao/la:
Nemoj se brinuti !
- http://gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=17904
| kalodontom? autopolir voda? ja bi ocisto cd.. a ne unistio.. |
Nemoj se brinuti !
- http://gamers.ba/procitaj.php?forum=10&id=17904
Pise da ti je :
- Izgreban CS, ili
- Ostecen citac.
Posto ti kod druga CD radi, verovatno je ovo drugo
UNIKATNO RESENJE ZA INSTALACIJU WOW-a :
Kupis 3 prazna DVD-a, odes u obliznju igraonicu, i tamo ti narezu citav "C:\wow" File. Ti dodjes kuci sa ta 3 CD-a, i k'o sav sretan to sebi Copy-Paste u "C:". NEMOZE DA NE RADI.
- Izgreban CS, ili
- Ostecen citac.
Posto ti kod druga CD radi, verovatno je ovo drugo

UNIKATNO RESENJE ZA INSTALACIJU WOW-a :
Kupis 3 prazna DVD-a, odes u obliznju igraonicu, i tamo ti narezu citav "C:\wow" File. Ti dodjes kuci sa ta 3 CD-a, i k'o sav sretan to sebi Copy-Paste u "C:". NEMOZE DA NE RADI.
v3Tr0x je napisao/la:
vetrox najludji si ocam'..
ej a mogu li kod rodjaka (kod kojeg se moce install) otici i sprzit citav wow file
a postoji li neko drugo rjesenje??
mogu li npr. sve sa cd-a copy u neki folder pa onda iz tog foldera install?
ajd vetrox pomazi
| Pise da ti je : - Izgreban CS, ili - Ostecen citac. Posto ti kod druga CD radi, verovatno je ovo drugo ![]() UNIKATNO RESENJE ZA INSTALACIJU WOW-a : Kupis 3 prazna DVD-a, odes u obliznju igraonicu, i tamo ti narezu citav "C:\wow" File. Ti dodjes kuci sa ta 3 CD-a, i k'o sav sretan to sebi Copy-Paste u "C:". NEMOZE DA NE RADI. |
vetrox najludji si ocam'..
ej a mogu li kod rodjaka (kod kojeg se moce install) otici i sprzit citav wow file
a postoji li neko drugo rjesenje??mogu li npr. sve sa cd-a copy u neki folder pa onda iz tog foldera install?
ajd vetrox pomazi
Sh4rK-BoY je napisao/la:
Listen very carefully, I shall say this only once . . .
Kupis 2-3 prazna DVD-a. Ja mislim da na toliko moze da stane citav WoW fajl. Odes kod rodjaka, i on ti, ako ima rezac, nareze-sprzi file u koji si ti njemu instalirao WoW...najcesce C:\wow. Ti dodjes kuci i to sebi paste na local disc C. Ako ne radi, onda mi 'ebi majku.
Ja sam ovako radio 20+ puta i nikad nije bilo problema
ajd vetrox pomazi |

Kupis 2-3 prazna DVD-a. Ja mislim da na toliko moze da stane citav WoW fajl. Odes kod rodjaka, i on ti, ako ima rezac, nareze-sprzi file u koji si ti njemu instalirao WoW...najcesce C:\wow. Ti dodjes kuci i to sebi paste na local disc C. Ako ne radi, onda mi 'ebi majku.

Ja sam ovako radio 20+ puta i nikad nije bilo problema

Zadnji edit: 23.06.07 u 09:57:52
Kupis 2-3 prazna DVD-a. Ja mislim da na toliko moze da stane citav WoW fajl. Odes kod rodjaka, i on ti, ako ima rezac, nareze-sprzi file u koji si ti njemu instalirao WoW...najcesce C:\wow. Ti dodjes kuci i to sebi paste na local disc C. Ako ne radi, onda mi **** *****.

Kupis 2-3 prazna DVD-a. Ja mislim da na toliko moze da stane citav WoW fajl. Odes kod rodjaka, i on ti, ako ima rezac, nareze-sprzi file u koji si ti njemu instalirao WoW...najcesce C:\wow. Ti dodjes kuci i to sebi paste na local disc C. Ako ne radi, onda mi **** *****.
v3Tr0x je napisao/la:
thanx..
pokusacu..
Listen very carefully, I shall say this only once . . . ![]() Kupis 2-3 prazna DVD-a. Ja mislim da na toliko moze da stane citav WoW fajl. Odes kod rodjaka, i on ti, ako ima rezac, nareze-sprzi file u koji si ti njemu instalirao WoW...najcesce C:\wow. Ti dodjes kuci i to sebi paste na local disc C. Ako ne radi, onda mi **** *****. |
thanx..
pokusacu..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.