Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Steam wallet code

147 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.12.2013. u 18:13

Brzo i kratko ..

Nemam vremena da googlam..

Da li ja mogu kupiti steam wallet code od 10$ na steamu i onda dati taj key nekome da sebi aktivira ili mu giftati preko stima ..

Ako moze KAKO ?
Koliko znam to ne postoji. Jedini nacin je da ti uplatis sa tog accounta. Ja sam tako nekima kupovao, morao sam uci na njihov account.
miire je napisao/la:
Koliko znam to ne postoji. Jedini nacin je da ti uplatis sa tog accounta. Ja sam tako nekima kupovao, morao sam uci na njihov account.
A jel postoji sansa da te zezne lik , jer na njegov account unosis podatke od svog paypala/kartice ???

Mislim meni jedan stranac hoce da kupi bilo koju igru na steamu za taj HS key ali ja bih ipak htio taj steam wallet da napunim
pandaa je napisao/la:
A jel postoji sansa da te zezne lik , jer na njegov account unosis podatke od svog paypala/kartice 

Mislim meni jedan stranac hoce da kupi bilo koju igru na steamu za taj HS key ali ja bih ipak htio taj steam wallet da napunim
Pri svakoj kupovini na dnu ces moci naci "Da li zelis da sacuvas ovaj racun za sljedecu kupovinu" Ti nemoj to strikirati i to je to. Onda, sto se mene tice, ja kad kupujem, kupujem preko PayPal jer ne vidi moje informacije od kartice a i promijenim password nakon kupovine.
miire je napisao/la:
Postoji u Gamestop prodavnicama  
miire je napisao/la:
ono na kae meni trener na ono na ja sam njega dole ono na GOSPODINE FELJTO ja sam ono na puko ga na FELJTO FELJTO ono na ubio sam ga ono na KRAJ RUNDE

Post dobio šamar od DZAVID

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.