Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zte password

92 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.12.2013. u 16:17

Zdrao ,
Dosli cike iz bhtelecoma , prikljucili moju tv, stavili novi modem i sad ja da udjem u onaj 192.168.1.1 kad pojma ja nemam nit user nit pass.

ruter : ZTE zxhn h108l

probo sam admin admin al nemre.
sumnjam da ces se moci logovati i sa passwordom koji ti je dao ovaj lik iznad, jer su na svim modemima promjenili usere i passworde, jer su ljudi ulazili, svasta pokusavali itd, te samim tim dodje do blokade mac adrese i portova, tako da nemas nista od modema, i onda ti moraju drugi donosit... ako vec mislis da napravis wireless ili nesto slicno, trebat ce ti dodatni wifi ruter, jer preko moja tv modema neces uspjeti 
nighty1zhe je napisao/la:
sumnjam da ces se moci logovati i sa passwordom koji ti je dao ovaj lik iznad, jer su na svim modemima promjenili usere i passworde, jer su ljudi ulazili, svasta pokusavali itd, te samim tim dodje do blokade mac adrese i portova, tako da nemas nista od modema, i onda ti moraju drugi donosit... ako vec mislis da napravis wireless ili nesto slicno, trebat ce ti dodatni wifi ruter, jer preko moja tv modema neces uspjeti :)
pvaj password jos radi, mora resetovati modem da bi prihvattilo ovaj password.
Almir92 je napisao/la:
pvaj password jos radi, mora resetovati modem da bi prihvattilo ovaj password.
kod moje tv, ako resetuje password sa iglom, vracaju se default postavke modema a ne postavke za moju tv, te bi morao rucno da podesava portove itd... tako da ne vidim svrhu da to radi, a ustvari nece uspjeti nista... drugacije je kod adsl paketa, pa si imao mogucnost podesiti wireless, i jos neke gluposti, kod moje tv su sve te dodatne opcije uklonili, nesto upalis u modemu da imas npr kao wireless, izgubis telefon ili sliku na tvu. Zbog tog mislim da je bolje da nista ne dira, ako vec nesto hoce, kupis dodatni ruter 20-30KM i podesavaj njega 

Post dobio aplauz od N3sTabilaN

isti je ruter kod mene, i ja sam čaprkao tako da napravim wifi, iako je bilo do njih, u svakom slučaju kad sam nazvao, moglo se osjetit u čovjeka po glasu da pi**i xd btw. ništa nisam dobio restartovanjem rutera, tako da ti je najbolje, zovi njih i ne čačkaj ništa xd
Da ne otvaram novu temu,vidim picate oko Moja TV,imam trenutno Telemach,ali dosta raje je prikljucilo Moja TV,zasto,jel protok veci,vise kanala ili sta? :)
probaj ovo :zxhnh108l

I kod mene je šifra naslikana na ruteru O.o ,znaci samo prepišeš te znakove...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.