Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

DotA Metch aka MYM No.2

840 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.06.2007. u 18:45

Ovako neka se jave momci iz sadasnje repke da taj mec odigramo i da eventualno napravimo bolji sastav. Molim neke da ovaj put stisnu zube i da ne spamaju jer nisu svijesni sta pisu...
Sa tempestom se moze fino dogovoriti, pricali smo... Ako imate veceras vremena mozemo odigrati nekoliko partija pa da vidimo, kako ide, ako moze sta da se popravi i tak.
Eto momci javite ...

EKIPA :
_PrOfA_
ZaWn
Cenarius
Lizzard
Boogyman
Tempa - ako si ziv javi se
HVALA !
ma bjezi ba ija sam ih izazivao nigdje veze dogovorili se sve i nisu se pojavili a igrao sam 1 v 1 sa onim leaderom nista posebno ... (btw izgubio je )
Optimus_ je napisao/la:
ma bjezi ba ija sam ih izazivao nigdje veze dogovorili se sve i nisu se pojavili a igrao sam 1 v 1 sa onim leaderom nista posebno ... (btw izgubio je )

Haha, znam, vidim, ne pojavljuju se...
btw. Daj mi msn ?!
Jel to repka u DOTA il pravi wc3 , kako se moze upast u repku posto sam predobar u wc3
AmphetamiNe je napisao/la:
svaki dan nova tema u vezi iste stvari

slazem se, ovo postaje dosadno, nadzite msn jedni odrugih i pricajte, ... a forest? Imas klan, il ako nemas planiramo praviti turnir u obicnom waru, pa se prijavi ako si toliko koliko govoris dobar tj. "predobar"
kk, dosadno...
Idi ba kupaj Ribice ako ti je Dosadno, meni si naso spamat xD
btw. Evo naso sam momaka za Dote masalaH
Momci, vratio sam se s prijemnog, sad imam vremena ako hocete da igramo, imate moj msn.
Ttempest je napisao/la:
Momci, vratio sam se s prijemnog, sad imam vremena ako hocete da igramo, imate moj msn.

Evo, uhvatit cu te ovih dana na msn-u
E ovako, svi ljubitelji Dote, veceras smo pokusali da
odigramo mech, ali su neki bili diskovani z*** buga
na GG-u.
Nismo dobili konacnog pobjednika, ali uzmimo u obzir
da smo vodili 12-2, i da je Profa odbijao da loaduje igru
koju smo naravno z*** sigurnosti snimili!

ustvari, evo link replaya, pa pogledajte sami...

bice rematch!

GG, u will need it

http://rapidshare.com/files/40635458/Doboj_vs_Sarajevo.w3g.html
Machak_g je napisao/la:
E ovako, svi ljubitelji Dote, veceras smo pokusali da
odigramo mech, ali su neki bili diskovani z*** buga
na GG-u.
Nismo dobili konacnog pobjednika, ali uzmimo u obzir
da smo vodili 12-2, i da je Profa odbijao da loaduje igru
koju smo naravno z*** sigurnosti snimili!

ustvari, evo link replaya, pa pogledajte sami...

bice rematch!

GG, u will need it

http://rapidshare.com/files/40635458/Doboj_vs_Sarajevo.w3g.html

A jarane glup si... pod 1. neznam koga je discalo, vas 3?
2. profa nije stio najmerno da loaduje? omg ... Nemozes loadovati nesta cega nema, jer u internet klubu sve sto zavrsis nema sacuvano, iako si ti to mozda sacuvao . .-.-
3. ovo je bio nas najslabi sastav, tj. stfu
4. naravno da ce se igrati rematch...

al' kad nadzete bolje kompijutere, jer necemo mi non-stop sacuvaljavati game, pa ponovo pocinjati.
SpadeFive je napisao/la:
A jarane glup si... pod 1. neznam koga je discalo, vas 3?
2. profa nije stio najmerno da loaduje? omg ... Nemozes loadovati nesta cega nema, jer u internet klubu sve sto zavrsis nema sacuvano, iako si ti to mozda sacuvao . .-.-
3. ovo je bio nas najslabi sastav, tj. stfu
4. naravno da ce se igrati rematch...

al' kad nadzete bolje kompijutere, jer necemo mi non-stop sacuvaljavati game, pa ponovo pocinjati.

ne znam sto vredjas odmah !!! nije nas izbacilo z*** kompova sigurno,nego z*** lose veze(celi mec sam imao lag) a sto se tice loada to je bila sala(iskuliraj malo)... a to da su ovi likovi sto su igrali slabi slazem se,i mi smo se iznenadili. kada igrate igrajte sa najjacim,nemamo mi neku zelju da igramo stalno sa vama!!!
nemate vi sta,,sacuvaljavati "pa ponovo pocinjati...kada se igra turnir save se radi skoro svakih pola sata !!!
Mi ovaj turnir igramo z*** sebe a ne da bosna ima prestavnika(sami znate koliko je nama stalo do bosne).
Nije mi jasno z*** cega je uopste macak objavio ovo vezano za turnir!?!
Pozz
Cujem odnekle [ neznam odakle ] da su ovde u ekipi izazivaca sve igrali dota heatoni...
Posto su ovo deca od 15 godina a odvalila vas,ajde da probam ja i moja klapica jedan mech da odigramo ... ako mogu oni mozemo i mi malo starije cike!

Dobar mech,al' kad se najedete pure josh javite se ...
Vidi ovako coek, kao prvo bez vredjanja!

Drugo, nije samo nas trojicu izbacilo, u programu je takav bug,
da smo ostali svi do kraja, izbacivalo bi jednog po jednog dok
"svi" ne budu diskovani!

I uneka doba najslabija ekipa! lol

kakva smijurija, vi koji nas izazivate, i furate se da ste jaci,
dodjete sa najslabiom ekipom.

Mozda imam 14 godina, ali pajdo vi imate jedno 7 najvise

Kakvi idoli! kakvi idoli...
I SpadeFive, btw, vidim da nisi nikako u toku sa zbivanjima
u Doti, ni kod nas u zemlji, a kamoli u svetu!

Zato molim te, nemoj da mi objasnjavas takve gluposti coece!

Cuj nemoze se loadovat, cuj brise se, cuj likova...ccc OMFG
kakvi idoli!

BTW, Legionar, ne snima se skoro svakih pola sata,
vec svakih 10-15 minuta

Ali nema veze, vi ste bolji vi ste zasluzili repku
vi cete nas da prebijete

Ajde ljudi pravite tu ekipu, pa mozete vi i bolje
Ja znam da je vama krivo sto ste izgubili , ali ne morate psovati !

Najgore je ako ne znas boljem reci , SVAKA CAST!

GG Doboj !

Zna se da je Doboj najjaci !
Machak_g je napisao/la:
Vidi ovako coek, kao prvo bez vredjanja!

Drugo, nije samo nas trojicu izbacilo, u programu je takav bug,
da smo ostali svi do kraja, izbacivalo bi jednog po jednog dok
"svi" ne budu diskovani!

I uneka doba najslabija ekipa! lol

kakva smijurija, vi koji nas izazivate, i furate se da ste jaci,
dodjete sa najslabiom ekipom.

Mozda imam 14 godina, ali pajdo vi imate jedno 7 najvise

Kakvi idoli! kakvi idoli...

Ja ne vidim da sam vrijedzao ikoga... A jel ovo cijeli Doboj dosao da pise postove... ?
Naravno ja veze nemam sa Dotom, jer igram je mozda 3 sedmice, dok vas mogu sviju nauciti wc3 obcinog da igrate, al' nwm...

Nego, vi ste preufurani, mi vas mozemo oderati, a jarane vidi ovo, sto smo mi losi? Mi igramo Dotu mozda godinu dana, dok vi morate imati iskustva, jer vi igrate za repku, a nas to neinteresuje.. samo igramo 4Fun, I odigracemo mech, vjeruj mi, samo Ttempest nega se dogovori sa Profom i igracemo. A dosli smo sa najslabiom ekipom jer nam nisu mogli igraci, isto kao i vama prvi put, usput ovo je bilo samo da vidimo kakvi ste.
Iduci put igramo pravo... Samo da vam kazem, dobri ste, jaki ste pravo bar zamene. Ajd nemojte se svadzati bezee igracemo. Ako treba nek vam bude da ste dobili prvi metch. GL! Doboj
za sljedeci.
Ovako, konekcija jeste bila bezze i jeste do ggc to je uredu...
Partija nije gotova, ja da vam iskreno kazem pocjenio sam vas od moje prave ekipe igrao je 1 igrac xD
Tempest svaka cast, ja sam igrao, jbg ipak sam bio pored jos jednog igraca jedini koji je trebao igrati i tebi svaka cast.
Ti macak si po mom licnom misljenju pravi onaj malojetni papcic koji misli da je pametan...ostali nista licno, ni spadefive nije nesto drukciji od tebe, ali bolan nemoj tako,ugledaj se na svog kolegu Tempesta...
Ovako moras i poraditi na osnovima informatike i na nekim stvarima pa cu ti objasniti sto ne moze load. Nema veze, ko hoce 1v1 neka se javi,a za repku cut cemose ponovo ali ovaj put sa najjacim sastavom...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.