Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zašto baš taj avatar/username ?

435 pregleda · 20 odgovora · otvorena 04.12.2013. u 17:48

Helou gud pipl, kako ste mi?

Na idexu kao i obično ništa zanimljivo, pa dođoh na ideju da se malo zabavimo i prodiskutujemo o tome kako ste zapravo došli na ideju da izaberete baš taj avatar/username koji trenutno koristite.

Da li vaš avatar/username ima neko posebno značenje ili je to jednostavno plod vaše bujne mašte?

Raspalite 
heee kad se sjetim,trebala mi pomoc oko nekog sranja,ne mogu se sjetit ni sta,a tad tek poceo ic u teretanu debil,mlad bio,naleti na ovu stranicu,kontam haj odo se brzo registrovat i postavit pitanje,ko da cu kad vise uci na tu stranicu i tako ovak debili username nastao
i et i 5 godina nakon toga visim ovdje gotovo svaki dan haha
Nisam imao nikakvu ideju pa sam stavio prezime kao user, a ovo 2 jer sam nekad davno napravio acc "bavrk" i zaboravio pw i e-mail, sve što se moglo zaboraviti ja sam zaboravio i eto sad ova 2 smeta. :D
Avatar evo napravio nema ni 2-3 sata.
Ime mi je Vedran pa je tako dosao i nadimak veca.

A avatar neznam ni ja kako sam do njega dosao.
nadimak u raji mi je chuki, pa sam dodao ovskie da bude originalnije :D

+

vsvp mob
seljacki uzvik kad vidis neku dobru pi**u...

hahaha mene lik kojemu je ovo vjerovatno najkreativnija tema koju ce da otvori samara. Na sta sam spao.

Post dobio šamar od dYn

Kao klinac furao ove žvake i prozvali me shock  

A avatar ništa posebno, legalize  
Username ovakav iz razloga nekad davno mi bilo furka ovaj nick i dan danas ostao. Avatar - zna se, one and only hardwell  
Dodao -ho na ime i tako nastade nick. Avatar ništa posebno.
Trebalo vremena da se prozovom i nadjem neki dobar i sad kad sam ga nasao prozvao sam se INVADENN

trenutačni username je hajmo reći privatne politike, dok za avatar D:
Pogledas avatar i sve ti je jasno ::Stoned::
Koristim ovaj username iz razloga što se zovem Aleksandar i onda mi palo na pamet da stavim ovako. Ovo mi je zapravo i nik koji koristim što god igram. :3

Ovaj avatar gotivim baš, neko je došao na dobru ideju i odradio ovu sliku koju sam slučajno našao i evo je. .D
za nick sam bio glup pa platio arslanu da mi dadne svoj nick xD
a za avatar naso na fb stranici nekoj.. :3
Kad sam tek poceo sa crtanjem grafita, nisam znao kakav cu tag sebi odredit, mijenjao par pute i dosao do ovog TIOK koje mi se svidjelo i tako je i ostalo.

Kad sam se registrovao na G.ba nisam znao sta cu i haj to.

A avatar, znate svi ko je mali, legendaran.
Username sam vidio sa neke sportske flašice kad mi je otac uzeo.

A avatar : PRONALAZIM SE SKROZ  
probao able ali vec bio registrovan i samo dodao 2 b i 2 l furke radi. I u to vrijeme niko ni slican nick nije imao pa mi je bilo i furka to pomalo.

A avatar sa steama A-bblle
Furo' sam se jedno vrijeme na energy pica i e (energy) i drink= energydrink= edrink  :D
otkad znam za sebe, znam i da me svi zovu robi haha. pa eto kako sam i poceo igrat i to ostalo robi, samo ja dodao jos jedno b i ispade robbi.
sad skupljam bobe da promjenim ime u robbi, jer ovo retardirano izgleda.
a avatar u skladu sa nickom hah

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.