Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tražim film/seriju

382 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.12.2013. u 12:37

Svrha ove teme je lakše pronalaženje određenog filma ili serije. Da ne bi bilo 100 tema po ovom pitanju, odlučio sam sve to staviti na jedno mjesto iz gore navedenog razloga.

-Kako doći do naziva traženog filma/serije?

Po mogućnosti navesti sve podatke kojih se sjećate, bila to jedna scena, ime glumca/glumice, pa čak i slikovni isječak iz određene scene.

-Primjer:

Q: "Tražim film u kojem Johnny Depp glumi pirata"

A: "Film se zove Pirati s Kariba (Pirates of the Caribbean)"

Postovi koji budu u skladu sa pravilima i pomognu memberima u pronalaženju filmova/serija će biti nagrađeni aplauzom.
Stariji film. Dvojica braće. Jedan se zove Philip i njega neka ekipa pretvori u robota (ubica valjda). Međutim, na kraju Philipa ubijaju i on se na rukama brata "sjeti" da mu je to brat.
staima;

Ne mogu da se sjetim imena filma koji sam nekad ranije gledao. Ja mislim da se radi o novijem izdanju ali nisam siguran. Naime u filmu se radi o tome da se tinejdzer doseli kod svog oca negdje u NewYork, ali njegov je otac bogat covjek i ima jednu kcerku sa drugom zenom koja je u medjuvremenu umrla. On dok tu boravi upoznaje djevojku koja ga je privukla jer se ponasala stidljivo i nije bila iz bogate porodice, a uz to je bila i kcerka direktora srednje skole .
Na kraju se ispostavi da je ta djevojka radila sa njegovom sestrom sve samo da bi ga iskoristila, na kraju filma se njih 3 udruze i nastave biznis prevare. Nesta je film u tom fazonu ne sjecam se najbolje a i to je onako prepricano po djelicima memorije.

Ko pomogne nabavit cemo aplauz i +.

Hvala
Jedna emisija,bila je cini mi se na MTV prije 2-3 godine.O cemu se radi : nesto slicno Pimp my Ride,2 tipa imaju krntiju od auta i oni ih daju mehanicarima da ih napucaju kako bi se trkali po trkacoj stazi.Pritom,mogu izabrati od 3 ponudjena sportska paketa koji ce im mehanicari ugraditi u auta npr amortizeri za stabilnost,neki klinac za brzinu i nitro cini mi se.

Kad mehanicari srede oba auta onda se vlasnici trkaju na stazi,mjeri se vrijeme jendog,pa drugog,ko brze obidje krug dobija svoje i protivnicko auto.

Sjecam se u jednoj epizodi su se trkali M3 BMW i jos neki i M3 je pobijedio(trkali su se na nekom starom avionskom hangaru,ja hangarom na sred avionske piste) i BMW je bio vini mi se bijel,al bas napucan.Eto  hvala
abblle je napisao/la:
staima;

Ne mogu da se sjetim imena filma koji sam nekad ranije gledao. Ja mislim da se radi o novijem izdanju ali nisam siguran. Naime u filmu se radi o tome da se tinejdzer doseli kod svog oca negdje u NewYork, ali njegov je otac bogat covjek i ima jednu kcerku sa drugom zenom koja je u medjuvremenu umrla. On dok tu boravi upoznaje djevojku koja ga je privukla jer se ponasala stidljivo i nije bila iz bogate porodice, a uz to je bila i kcerka direktora srednje skole .
Na kraju se ispostavi da je ta djevojka radila sa njegovom sestrom sve samo da bi ga iskoristila, na kraju filma se njih 3 udruze i nastave biznis prevare. Nesta je film u tom fazonu ne sjecam se najbolje a i to je onako prepricano po djelicima memorije.

Ko pomogne nabavit cemo aplauz i +.

Hvala
To ti je neki dio Okrutnih namjera.Mislim da je drugi.
ako trazis dobru seriju predlazem ti breaking bad.Radi se o jedno ucitelju hemije koji dobije rak pluča.Zbog straha da mu porodica bankrotira on pocne kuhati kristalni meth sa jednim od svojih ucenika iz škole.Glavni lik je Walter White(Brian Crantson) možda ga znaš iz serije malkolm u sredini. Sve u svemu serija je ocjenjena kao jedna od najboljih svih vremena pregledo sam svaku sezonu i epizode i preporucujem je.  9-)  :D  ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.