Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

Silkroad account !

575 pregleda · 12 odgovora · otvorena 15.06.2007. u 00:25

vako,
pozzdrav svima, nisam u toku da li se smije ili ne postati o kupovini i prodaji accounta na Silkroadu. ako ne smije nek admin brise temu i nek opali samar ( Izvinjavam se ) !
Ako smije onda vako :
Treba mi account na serveru Venecija
eto da je lvl veci od 17 ! lvl18 pa na dalje !
Dajem 100 bodova +respect !
tko je zainteresovan nek posta svoje ponude ovjde u lvlima a preko PM i msn cemo se dogovoriti oko passa i svega ostalog !

pozzz !

i jos jednom sorry ako se ovo ne smije !
LOL nabicu ti ja za dan na 20 lvl to ti je fakat prelako neznam zasto dajes bodove

bolje svoj ACC svoj PASS a vako ti moze uci kad mu se cefne i uzet sve taj tko ti da acc razumjes tako ja makar mislim kako hoce

Zadnji edit: 14.06.07 u 18:40:14

Post dobio šamar od Daes

Ne vrijedi ti davat te bodova radi low level chara. 25 lvl se u danu moze, uz gold ticket 32+
SoulSpear je napisao/la:
Ne vrijedi ti davat te bodova radi low level chara. 25 lvl se u danu moze, uz gold ticket 32+

what the **** 32 u jednom danu BOT TO NE MOZE NABITI BOLAN debilu maloumni GT ti daje vise kao da si 3 sata igrao znaci taj 1 dan ti traje 27h ne moze 32+ da ga hebes ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee max 25 do 27 28 sa GT u jednom danu

Post dobio šamar od Daes

vako :

ne zanima me kolko se moze nabit u jednom danu !
Procitaj te jos jednom temu sta mi treba pa odgovaraj te !
btw, GT se koristi kada si lvl +50 zato sto tada sporije ide exp !

tup !
               Lady_Death je napisao/la:
what the **** 32 u jednom danu BOT TO NE MOZE NABITI BOLAN debilu maloumni GT ti daje vise kao da si 3 sata igrao znaci taj 1 dan ti traje 27h ne moze 32+ da ga hebes ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee max 25 do 27 28 sa GT u jednom danu

Pa ti nisi normalan ili koji muski spolni organ?

Jarane od kako je silkroada ja prodajem charove i gold, i valjda znam kolko mogu za 24 sata da nabijem. 2 cenera i imas do prekosutra lvl 32 chara

Ne igram silk zato sto mi se svidja, cista zarada. Samo ako imas pocetni kapital od 100+ mil jer se radi o preprodaji itema. Bolje da si pito kako/sta nego sto nazivas nekog debilom.

Izvinjavam se na spamu
imam ja lvl 19
al nije na veneciji nego na alps pa ako ti to nesto znaci....
Rješenje
aj sad cu ti ja poslati username i pas porukom
BTW acc je lvl 38
               e[n]oL` je napisao/la:
Imam ti ja lvl 25 na Tibetu... Pa ako moze pomoci...

Jarane ako ne igras vise sa tim acc-om na Tibetu javi mi ako moze da mi das acc da ja igram posto smo sad poceli igrati na Tibetu pa bi jedan acc od lvl 25 pravo dosao

Dajem ti sve ove gamers bodove sto imam
Lav je napisao : Dajem 100 bodova +respect !

Ajd bodovi ok. al respect buahahhahah, who needs respect, ppl need moneyyyy

BTW: Destooo de mi odmah osamari post da ne cekam
Kasnim malo.

Taman skupim tih 20ak bodova da mogu editovat postove i "samar" dobijem z*** toga sto sam savjetovo momka?

Svaka cast novom adminu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.